Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Особливості аркових споруд із металокаркасів

Автор: Артем Кондратюк, 04.09.2021, 12:21:31 Особливості аркових споруд із металокаркасів

Все популярніше зведення ангарів, виробничих споруд та комерційних будівель за допомогою прямостінних каркасів і аркового дугового типу. Варто відзначити, що обидва типи каркасного будівництва мають свої переваги, а специфіка застосування варіюється залежно від призначення швидкомонтованої споруди. Для прикладу, при необхідності зведення складських приміщень з можливістю встановлення вантажного обладнання (кран-балка тощо), краще зупинити вибір на конструкціях із прямими стінами. А плануючи спорудження великих будівель спортивного призначення, достатньо та аркового каркасного ангара.

montazh-arkovykh-ferm

Переваги каркасного будівництва

Збірно-розбірні конструкції із металевих деталей виділяються серед інших типів швидкомонтованих об'єктів. Міцність і надійність каркасної конструкції забезпечить їй довгу експлуатацію. Якісний метал - гарантія високої антикорозійної стійкості каркасів. І якщо вже мова про переваги каркасного варіанта будівництва, то варто окремо наголосити на економічній складовій в проєкті споруди ангару під склад, виробництво, промислові й господарчі спорудження.

metalevi-arkovi-konstruktsii

Зрозумілий кошторис з аргументованими розцінками на www.saldi-m.com відображає оптимальність наших пропозицій. Безпосередньо у виробника можна замовити виготовлення металоконструкцій для реалізації проєктів будь-яких форм, габаритів і складності. Весь комплекс послуг в одного підрядника дозволить змістовніше контролювати робочі процеси та економити на затратах матеріалів і монтажі. Будівництво капітального типу потребує удвічі, а то і втричі більшого бюджету на відміну від каркасного.

Універсальність будівлі дозволяє її легко доукомплектувати: утеплити або подовжити, доповнити іншими елементами. Споруди не залежать від погодних умов, як при зведенні, так і під час експлуатації.

Металоконструкції "Салді М" - гарантія якості та надійності каркасного будівництва

Сучасні технології та матеріали при реалізації проєктів аркових споруд нададуть їм неповторності та індивідуальних ознак. Допустиме будь-яке дизайнерське оформлення й обробка із використанням найкращих матеріалів.

Виготовлення дугових та інших металоконструкцій у "Салді М" проводиться командою висококваліфікованих спеціалістів із добрим забезпеченням конструкторською, технічною та виробничою базою. Споруди зручно монтуються за допомогою спеціальних кріплень. Є можливість повністю виключити необхідність зварювання.

За посиланням https://saldi-m.com/каркаси-з-металу можна переглянути наявні варіанти уже реалізованих об'єктів, що давно успішно функціонують, або ж замовити індивідуальну розробку за готовими ескізами та кресленнями чи обговорити своє бачення кінцевого результату співпраці із нашими конструкторами та інженерами. Залишайте заявку прямо зараз і ми підготуємо найкращі пропозиції відповідно до конкретних запитів.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 04.09.2021 | Переглядів: 1105 | арка, каркас, металлоконструкция

Читайте також на цю тему: