Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Меблі на замовлення: 4 поради оформлення затишної вітальні в стилі ампір

Автор: Егор Мокрицкий, 09.09.2021, 08:11:08 Меблі на замовлення: 4 поради оформлення затишної вітальні в стилі ампір

Просторий, розкішний, ексклюзивний — це все про стиль ампір, який зараз переживає новий етап популярності. Вітальня в такому оформленні продемонструє статусність домівки, підкреслить вишуканий смак господарів. В ампірному інтер’єрі меблі відіграють важливу акцентну роль, але далеко не завжди можна відшукати в магазині варіанти, які виглядатимуть доречно. У такому випадку актуальними будуть послуги меблевика. Солідне портфоліо, відгуки реальних користувачів, детальний перелік послуг — усе це спрощує пошуки меблевого майстра на viyarbazar.com. Портал пропонує резюме професіоналів, які готові виконати замовлення будь-якої складності.

Меблева група для відпочинку

У стилі ампір центром вітальні є меблева група. Як правило, це диван і кілька крісел. Відмітна особливість — складні різьблені ніжки у вигляді античних пілонів. Зупиніться на моделях з підголівниками та підлокітниками в шляхетному текстильному оформленні. Тканини обирайте глянцеві, з візерунками, дво- чи триколірні.

Складний інтер’єр із максимумом деталей

Навіть невелика вітальня в стилі ампір вимагає насиченості, наповненості предметами. Органічно тут будуть виглядати серванти, трельяжі з дзеркалами, тумби, комоди, обідні групи. Усі деталі мають об’єднувати єдиний стиль, спільні колористичне та декоративне оформлення. Щоб отримати гармонійний простір, замовляйте мебельні роботи за індивідуальним проєктом. Подивитися фото готових замовлень і знайти кращих фахівців за цим напрямком допоможе сервіс «ВіЯр Базар». Після реєстрації ви можете переглянути зібрані пропозиції від майстрів з Києва та всієї України.

Зручні столики

Ампір — не з лаконічних скромних стилів, він сповнений шиком та лоском. У такій вітальні доречні журнальні та пристінкові столики з комбінованих матеріалів. Ефектно виглядають меблі на різьблених ніжках зі стільницею з натурального мармуру або граніту, екземпляри з кованою підставкою і скляною поверхнею.

Полиці для інтер’єрного декору

Доречними будуть відкриті полиці, вбудовані в стінову нішу. Так можна легко розмістити декоративні елементи, книги, вишукані органайзери, не створюючи зайвого візуального шуму. Зрозуміло, що такі вироби мають індивідуальні розміри та виготовляються під замовлення, тому знадобиться допомога мебляра. Справжні професіонали з детальними резюме чекають на вас на сайті Viyar Bazar.

Якщо ви мрієте про вітальню в стилі ампір, пам’ятайте, що такий інтер’єр вимагає достатньої площі. Високі багаторівневі стелі, колони, ніші, камін — усе це дає змогу зануритися в затишну розкіш із головою. Атмосферу підтримують натуральні матеріали: камінь, дерево, метал. Утілити будь-які ідеї, створити проект, надати на вибір кілька рішень зможуть фахівці з порталу Viyar Bazar.

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 09.09.2021 | Переглядів: 1164 | мебель, мебель на заказ, обстановка

Читайте також на цю тему: