Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GRANIT86 » 2013 » Декабрь » 3
GRANIT86 Петро Симоненко: Уряд Азарова однозначно заслуговує на відставку

GRANIT86


Оценка: 3.7/5 Голосов: 7

Петро Симоненко: Уряд Азарова однозначно заслуговує на відставку

03.12.2013, 11:06:14 1803 3.7 4

http://www.kpu.ua/petro-simonenko-uryad-azarova-odnoznachno-zaslugovuye-na-vidstavku/

Шановні громадяни України!

Я звертаюся, в першу чергу, до простих наших громадян, трударів, які сьогодні шукають правду і у своїх населених пунктах, і прийшли шукати правду у Київ.

Ми, комуністи, вважаємо, що уряд Азарова однозначно заслуговує на відставку. Заслуговує на відставку, виходячи з того, що сьогодні хвилює вас. Вас привели до Києва болючі проблеми. У нас в державі суцільне безробіття, закриваються підприємства, скорочується виробництво, ви не маєте можливості чесно заробляти гроші. Особливо це торкається машинобудування, легкої промисловості, обсяг експорту скорочується. 50% підприємств у нас збиткові. І все це означає для вас, трударів, однозначну перспективу – через руйнацію економіки до безробіття і зубожіння.

Більше того, зростають борги, як зовнішні, так і внутрішні. А це результат ганебної політики олігархів. Це означає, що держава відмовляється від фінансування і підтримки тих категорій населення, які конче потребують її.

Я хотів би ще і ще раз привернути увагу, що зростає заборгованість по заробітній платі, закриваються школи і лікарні. Я привертаю увагу, що не зроблені висновки з програми вступу України до Світової організації торгівлі, Азаров не виконує ті обіцянки, які давалися Партією регіонів під час виборів, корупція зростає.

Ми хотіли б почути від прем’єр-міністра відповіді і з приводу того, коли і ким приймалося рішення щодо початку переговорів з ЄС. Хто був у складі робочої групи? Як контролювався хід переговорів? Як і хто давав згоду на парафування угоди, не перекладеної українською мовою?

І ви вимагаєте, щоб це було освячено! Я до вас звертаюсь, панове "помаранчеві”.

Я хотів би також звернути увагу, що позиція нашої фракції виходить з того, що ми захищаємо інтереси 45 мільйонів громадян, а не вашу кланову боротьбу за трон Президента. Цю правду ви повинні знати, шановні наші трударі!

Відносно проекту постанови. Я звертаюсь до вас, шановні автори, ви все зробили, щоб фракція Компартії не голосувала за нього.

Ви написали тут, що у відставку відправити тільки за те, що не підписали угоду з ЄС, а фракція Компартії більше року попереджала: не можна підписувати цієї угоди. І ви, знаючи про це, зробили так, щоб не захистити інтереси 45 мільйонів, а захистити тільки інтереси кланів.

Що треба зробити. Фракція Компартії підготувала ось цей законопроект. Тут є вже 33 підписи, будь ласка, підписуйте. Фракція проголосує зараз разом з вами.

Тут написано, за що треба відправити уряд у відставку. Я читаю: "Розглянувши у відповідності зі статтею 87 Конституції України питання про відповідальність уряду за соціально-економічну ситуацію в державі і враховуючи, що Кабінет Міністрів України незадовільно здійснює покладені на нього Конституцією України повноваження, не усунув серйозні недоліки, на які неодноразово звертала увагу Верховна Рада, грубо порушуючи вимоги статті 85 Конституції України, досі не подав на розгляд і схвалення Верховної Ради України програму своєї діяльності, парафував завідомо невигідну для держави угоду про асоційоване членство і вступ України до Зони вільної торгівлі з ЄС, та невиконання взятих на себе зобов’язань при затверджені на посаду Прем’єр-міністра України, Верховна Рада постановляє: висловити недовіру Кабінету Міністрів, що відповідно до частини четвертої статті 115 Конституції України має наслідком його відставку”.

Ось 33 підписи членів фракції! Будь ласка, підписуйте і будемо голосувати.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 4
Flint2000
1 sergey (Flint2000)   • 11:08:26, 04.12.2013 [Материал]

Симоненко та його партія вже давно стали зразком політичної проституції. Черговий раз це було доведено вчора.
SteamRoller
2 Михаил (SteamRoller)   • 13:03:59, 04.12.2013 [Материал]

Назвать принципиальную позицию по принципиальному вопросу проституцией, т.к. не пляшут по свидомой дудке - это сильно.
Nikas
4 Володимир (Nikas)   • 00:05:40, 06.12.2013 [Материал]

Свалкой для Европы Украина уже существует 22 года. Но...!!!В следующие 2 года Польше надо будет вернуть кредитов в МВФ, примерно объем своего ВВП - а денег нет. Поляки выезжали и выезжают из страны на заработки, при этом индекс промпроизводства Польши за последние 5 лет только падал. Это стандартная экономическая модель - есть развитые северо и западно- европейские экономики, способные выпускать дешевые качественные товары с высокой добавленной стоимостью, и южные и восточные европейские экономики, которые этого не могут - последние поставляют первым сырье и являются для первых рынком сбыта. Это нормальная экономическая концепция развития ЕС. Уход Украины из пастки, которую готовил ей Евросоюз для ПОЛЯКОВ национальная трагедия. 45 млн. рабов выскользнуло из рук. Есть от чего сойти с ума. А черноземы, а рабочая сила, а украинские женщины для "забавы". а последние предприятия оборонки,...Такого удара Польща не переживет. И не Украинские флаги а Красные знамена будут висеть по Польще.
Nikas
3 Володимир (Nikas)   • 23:59:20, 05.12.2013 [Материал]

Потрібно думати що писати. Пройде час, все стане на своє місце і можливо ваша дитина прочитає цей опус і вас же запитає:- №ну й дурні були на світі...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо