Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Aspergil » 2012 » Октябрь » 1
Aspergil Леонід Корзун – кандидат-трансформер.

Aspergil


Оценка: 4.2/5 Голосов: 11

Леонід Корзун – кандидат-трансформер.

01.10.2012, 22:39:46 3073 4.2 1

Зовсім нещодавно невеличке село Стрибіж, яке відоме хіба що проживанням у місцевому лісі здичавілого художника, відвідав головний комуніст Петро Симоненко. На нього була покладена важлива місія – показати людям голову місцевої сільради, кандидата в народні депутати по 65 округу від КПУ Леоніда Корзуна.

            Сам кандидат в народні депутати обіцяє селянам повернути колгоспи, вклади Ощадбанку СРСР, воз’єднати родини в Україні і Росії, додатково ввести в селі Стрибіж російську мову, відновити піонерську організацію. А ще стадіони, короварники, школи, церкви, поля, безкоштовну освіту, сміттєзвалища, питну воду, знищення наркоманів та алкоголіків, «заборону в Україні неофашистських організацій, пропаганди расизму, ксенофобії, міжнаціональної ворожнечі, фашистської ідеології, героїзації тих, хто в період з 1941 по 1945 рік співпрацювали з нацистським режимом».

            В Новограді-Волинському, де проживав дід Леніна О. Бланк, встановлять меморіальну табличку, аналогічну тій, що була в Староконстянтинові. В приміщенні другої житомирської гімназії, де навчався О. Бланк, відкриють ленінський куточок. Все це наміри кандидата в депутати Корзуна.

            «Єдиний вихід з кризової ситуації, що виникла в Україні  це рішучий демонтаж капіталістичних відносин та поступове повернення нашої держави в русло соціалістичного розвитку» - не зовсім грамотно, але дотепно заявляє Корзун. Отже, нарешті на стрибізькому базарі буде демонтовано капіталістичні відносини та відновлено НЕП. Щоб купити в магазині дві банки горошку – треба буде в сільраді отримати чотири довідки. По ковбасу – їхати до столиці з дозволу голови сільради.   

            Але Петро Миколайович не знає, що діючий член «Нашої України» (підтвердження додається) Корзун ще донедавна виступав за знесення пам’ятника В. І. Леніну і цілковите його знищення, відкривав пам’ятники та встановлював хрести жертвам голодомору, ініціював та проводив заходи, присвячені Бандері С. А., забуваючи, що бандити-упівці поламали всю техніку в с. Івановичі, виповзаючи з схронів, та вбили уповноваженого НКВС Цвілінгера, а в селі Білка знищили червоного партизана, який збирався до лав УПА. Корзун підбурював до підпалу пам’ятника В. І. Леніну в Червоноармійську, маючи на меті його знищення, розфарбовував  пам’ятник В. І. Леніну в селі Ясна Поляна, гнівно засуджував комуністичний режим на сільських зібраннях.

            Корзун неодноразово піднімав жовтоблакитний прапор, називав тризуб, з яким стрічали Гітлера, НАШИМ гербом. Жертв економічних труднощів 1932-33 років називав жертвами голодомору-геноциду. Зі схвальними вигуками зустрічав лідера однієї з неофашистьких організацій Тягнибока О. Я. під час останньої появи того в Житомирі.

             Як може людина, яка їсть українське сало, за дві щоки наминає українські вареники, отримує чималеньку зарплатню від українців, так ненавидіти Україну?

Отаке його гниле буржуазне нутро. Що поверне або зробить цей депутат жителям села Стрибіж та околиць? 

Прикреплённые изображения:
Aspergil Леонід Корзун – кандидат-трансформер. Aspergil Леонід Корзун – кандидат-трансформер. Aspergil Леонід Корзун – кандидат-трансформер.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 16:41:39, 02.10.2012 [Материал]

Интересно, Корзун на ЖЖ откликнется?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо