Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Октябрь » 27
antikorZt Подвійні стандарти

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Подвійні стандарти

27.10.2016, 09:33:40 2026 4.4 0

Нещодавно депутатська комісія з питань розвитку інфраструктури Житомирської міської ради зайнялася питанням комунального підприємства «ВЖРЕП №4». Підприємство збиткове вже не один рік і все через те, що частина майна, функції, на яких можна було заробляти кошти, були передані приватному ВЖРЕПу №4. Історія не нова і всі про неї давно знають.

Так от лише зараз у влади дійшли руки направити до комунального ВЖРЕПУ №4 аудит з метою проведення повної інвентаризації наявного майна та перевірити правочинність діючих договорів про передачі майна приватному ВЖРЕПУ №4. 
Одразу ж виникає два питання. Перше: чому саме зараз? Зрозуміло, що краще пізно, ніж ніколи, та все ж потрібно шукати справжні причини.

Друге: чому у міської ради такий вибірковий підхід до роботи? Наша громадська організація зацікавилась, чи здійснювалися або плануються подібні перевірки комунального ВЖРЕПу №8, адже ситуація там однакова. Так само декілька років тому майно, база персональних даних та функції були передані приватному ВЖРЕПу №8, яке зараз спокійно заробляє кошти, знищуючи при цьому комунальне підприємство.
З інформації, що нам надала міська рада, виявилося, що аудит там не проводився і поки не планується.

Подвійні стандарти? Ці ВЖРЕПи знаходяться в ідентичній ситуації, і варто було б перевірити їх комплексно. Але депутатська комісія та міська рада, очевидно, так не вважає.
Ми будемо звертатися безпосередньо до міського голови з проханням виправити ситуацію. Якщо нам буде відмовлено, наша організація звертатиметься до відповідних органів.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Подвійні стандарти
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо