Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Март » 2
antikorZt Працівники мерії працюють в управліннях, яких не існує

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 8

Працівники мерії працюють в управліннях, яких не існує

02.03.2017, 12:31:16 2680 5.0 0

В ході одного з наших розслідувань нам стала відома цікава інформація. Виявляється, деякі працівники міської ради працюють в управліннях, яких за документами не існує.

Рішенням Житомирської міської ради від 24.02.2016 року № 121 «Про ліквідацію та створення виконавчих органів Житомирської міської ради», було затверджено нову структуру виконавчих органів у кількості 31, серед яких був департамент житлово-комунального господарства. Тобто департамент з трьох управлінь та одного відділу – житлово та комунального господарства, управління муніципального розвитку та відділу по обліку та розподілу жилої площі офіційно було об’єднано в один. Але по факту, управління і досі продовжують працювати окремо.

Тому усі кошти, які з бюджету надходять на управління, будь це заробітна плата працівникам, кошти на ремонт доріг чи будинків – є нецільовим використанням коштів, бо таких управлінь просто не існує і чи законно це - під великим питанням. І мова тут йде про мільйони гривень, адже управління комунального та житлового господарства є одними з найбільших розпорядників коштів. Ба більше. Навіть угоди, які укладали ці управління можна скасувати і визнати недійсними.

Найбільша проблема в тому, що урегулювати ситуацію ніхто не намагається. У міського голови під носом неіснуючі управління розпоряджаються грошима, по затвердженій структурі ніхто не працює, у зв’язку з цим штатні розписи також висять у повітрі, а чиновники працюють в неіснуючих управліннях. Куратором цих управлінь є заступник міського голови Олександр Фещенко, який давно мав би вирішити питання по суті. Але Фещенко, ймовірно, такий стан речей або влаштовує, або є справи важливіші.

Ця ситуація – це чергове підтвердження безладу, що відбувається у міській раді. Якщо вони не можуть розібратися навіть зі своєю внутрішньою структурою, то про що вже можна говорити стосовно ладу у місті.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Працівники мерії працюють в управліннях, яких не існує
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо