Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2017 » Апрель » 3
GoldenFish Режим Сухомлина має пасти

GoldenFish


Оценка: 3.7/5 Голосов: 12

Режим Сухомлина має пасти

03.04.2017, 08:38:55 2721 3.7 4

За останні декілька тижнів, а, може, й навіть й місяців, триває травля деяких політичних партій членами БПП. В Житомирі ж окремих членів цих партій цькують або через вказівки «зверху», або ж через якісь власні амбіції та інтереси.
Нещодавно мер запропонував секретарю міської ради Чиж звільнитися. Як пояснює Сухомлин, через скандал з затриманням заступника на хабарі КП «Парк». І хоча провина Наталії Михайлівни навіть опосередковано не доведена, представники влади та деякі журналісти її прямо звинувачують. Хоча куратором парків є зараз заступник мера Хренов, але до нього питань нема. Можливо через те, що має впливового народного депутата в родичах.
Я вважаю, що фракції ВРУ мають звернути на це увагу. Бо такі ситуації відбуваються у багатьох містах України. Якщо «Самопоміч», «Опоблок», «Батьківщина», Радикальна партія та «Свобода» у Верховній раді хоча б номінально є опозицією, то чому інакше у нашій міській раді? В такому раді потрібно навести партійний лад. Адже неправильно, коли в Києві та з екранів кажуть одне, а в Житомирі відбувається інше.
І взагалі я згадала як проходили вибори у 2015 році. Тоді Чиж підтримала Сухомлина, а Сухомлин в свою чергу пообіцяв бути чесним мером і змінити наше місто на краще. А ще сказав, що не підведе і не зрадить Чиж і її команду. Як бачите, збрехав тричі.
Нещодавно дивилася ефір, де збиралися активісти. Називався він «Клуб експертів» чи якось так. Так-от там запропонували взагалі зараз підтримати Чиж і скинути мера, який з хорошої сторони за 1,5 року себе не показав. Усі його байки про робочі місця, розвиток міста, інвесторів, збільшення бюджети, інновації і т.д., так і залишилися байками. То чи не краще нам було б залишитися на деякий час без міського голови і запам’ятати Сухомлина просто як мера-брехуна, ніж мера, що знищив наше місто?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 4
kolvich
1 Nikolay (kolvich)   • 09:32:17, 03.04.2017 [Материал]

**Сухомлин в свою чергу пообіцяв бути чесним мером і змінити наше місто на краще. А ще сказав, що не підведе **-бо теж пообіцяв,ні,не коли рак свисне))а коли гусі на Михайлівську перелетять..сказав не підведе..о той тоді й піде.))
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 16:50:33, 03.04.2017 [Материал]

Кривавий режим Сухомлина має пасти безграмотних баранів на газонах Михайлівської. Я правильно зрозумів?
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 17:09:02, 03.04.2017 [Материал]

Абсолютно))) Я навіть не хотів заходити читати це безглуздя)
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 20:56:29, 04.04.2017 [Материал]

"...Однажды Сухин, Чиж и Хренов..." (с) (Почти по Крылову)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо