Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Июль » 9
antikorZt До нас приїхав

antikorZt


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

До нас приїхав "ревізор" з НЕФКО

09.07.2017, 08:45:41 1741 4.2 0

У Житомир приїздила комісія з НЕФКО. Нещодавно ми зверталися до керівництва з листом стосовно ситуації, що склалася з утепленням шкіл у місті Житомирі.
Представники ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» Євген Демчик разом з Олександром Колібабчуком надали комісії усі необхідні матеріали, окрім того, вони виїздили на місце. На жаль, оглянули лише 14 школу.

Реакція від зустрічі залишила осад. На нашу думку, є певна заангажованість. Представниця від НЕФКО по Україні, відмовилася представитися, назвавши лише ім’я Юля. Окрім того, прибула в ЗОШ 14 вона з екс-керівником управління капітального будівництва Дмитром Болейко на його власному авто.

Замість того, щоб пред’явити претензії до мерії та підрядника, який не може закінчити роботи більше року, Юлія почала вимагати, щоб наша громадська організація вирішила питання з банком «Хрещатик», в якому міська влада розмістила кошти і вони «згоріли». Таке відношення не може не викликати хвилю обурення.
Кошти НЕФКО – це кредитні кошти і кредитор зазвичай сподівається на те, що гроші будуть витрачатися за призначенням, а місцева влада поведе себе порядно. Проте сталося не так як гадалося. У Житомирі деякі чиновники вкрай знахабніли.

Ми не зупинимося, будемо звертатися безпосередньо у головний офіс НЕФКО у Хельсінки.
Ми маємо дякувати інвесторам за те, що вони роблять для нашого міста, але при цьому не спускати з рук розкрадання коштів місцевими і контролювати кожну копійку.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо