Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Август » 30
antikorZt Житомирська влада «пробачила» борги «Хрещатика»?

antikorZt


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Житомирська влада «пробачила» борги «Хрещатика»?

30.08.2017, 08:00:41 1650 4.2 2

На початку цього місяця ми звернулись до міського голови Сергія Сухомлина з метою з’ясувати, чи не «забула» міська влада про те, що минулого року через банкрутство банку «Хрещатик» втратила суттєву суму коштів. Виявилось, що понад рік не було зроблено нічого, щоб повернути кошти.
Навесні минулого року, кошти, які зберігались у банку «Хрещатик» на окремому рахунку, відкритому за проектом НЕФКО, раптом зникли. За ці кошти мали бути утеплені заклади освіти та медицини. Загалом на момент краху банку на рахунку було 418 тисяч євро (це понад 12 млн гривень). Окреме питання, про яке ми не раз писали: чому гроші проекту розміщувались у «другосортному» банку, але не разі не про це. В нашому запиті на адресу міського голови ми запросили інформацію про те чи були повернуті кошти, а якщо ні, то які кроки були здійснені для цього з липня 2016 року.
Натомість як завжди отримали відписку, але дуже красномовну. Нам надали перелік листів-звернень до різних державних установ з проханням повернути кошти. Але всі вони були написані наприкінці весни та на початку літа минулого року. Після цього жодних дій для того, щоб повернути кошти не було. А кошти, як вже зазначалось, не маленькі так і не повернулись до бюджету. Виникає питання: чому таке ставлення до грошей громади у наших чиновників? Адже, якщо кредитні кошти потрапили на рахунок міста, то тепер повертати доведеться з наших кишень. Чи вели б себе так наші чиновники, якщо б пропали їхні особисті кошти чи може докладали би більше зусиль? Питання риторичне.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Житомирська влада «пробачила» борги «Хрещатика»?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
kolvich
1 Nikolay (kolvich)   • 08:24:40, 30.08.2017 [Материал]

**И прости нам долги наши,как и мы прощаем должникам нашим.**
или
**И остави нам долги наша,якоже и мы оставляем должникам нашим.**
(Матф.6:9-13)
" депутаты городского совета решили присвоить звание «Почетный гражданин города Житомира» настоятелю Свято-Михайловского кафедрального собора Бойко Богдану Евгеньевичу."
Совпадєніє)))
mvg-ztukr
2 Самуил Абрамович Поц-Лихтенштейн (mvg-ztukr)   • 10:28:51, 30.08.2017 [Материал]

гы-гы-гы-гы-гы. Совпадение. гы-гы-гы


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо