Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Октябрь » 13
antikorZt Як видатні юристи позови від міськвиконкому пишуть

antikorZt


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Як видатні юристи позови від міськвиконкому пишуть

13.10.2017, 12:36:10 1852 4.3 0

Поки всі активно обговорюють тему пільгового проїзду у маршрутках, хочемо нагадати про ще одну не менш важливу проблему – заробітна плата медичним працівникам.

Усі добре пам’ятають мітинг лікарів, пам’ятають як міський голова заявив про те, що кошти, які виплатять на зарплату з міського бюджету мають бути повернені з бюджету державного і що взагалі міськвиконком звернеться до суду з позовом на Міністерство фінансів та Міністерство охорони здоров’я.

Так от, щоб ви розуміли як працює юридичний департамент, пропонуємо до вашої уваги частину позову. Відтак, міськвиконком просить суд визнати протиправною бездіяльність Міністерства фінансів України та Міністерства охорони здоров’я України, які не вжили (не прийняли) жодних заходів, дій та/або/і рішень, спрямованих на забезпечення розробки проекту закону про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2017 рік» в частині збільшення медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та надання її в повному обсязі.

О і все. Тобто міськвиконкому цілком достатньо того, що суд визнає діяльність міністерств протиправними. Про компенсацію мова навіть не йде. Виходить, що позов подали для окозамилювання.

На нашу думку, мало було нагороджувати начальника юридичного департаменту званням «Видатний юрист України». Чому за підготовку позовів такої якості не дали відзнаку «Залужений юрист»?

Прикреплённые изображения:
antikorZt Як видатні юристи позови від міськвиконкому пишуть antikorZt Як видатні юристи позови від міськвиконкому пишуть
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо