Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Январь » 23
antikorZt Правоохоронці займаються нашим зверненням по SECO

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 5

Правоохоронці займаються нашим зверненням по SECO

23.01.2018, 12:13:57 1506 5.0 0

Як ми і обіцяли раніше – зібрали усі необхідні матеріали розслідування щодо утеплення за кошти SECO та направили їх до правоохоронців. Листом від слідчого управління ГУ НП в Житомирській області нас було повідомлено про те, що наразі організовується перевірка з метою підтвердження викладених нами відомостей.

Житомирською місцевою прокуратурою нас було повідомлено про те, що наші матеріали були відправлені до Управління Північного офісу Держаудитслужби з метою отримання оцінки органу державного фінансового контролю.

Чекаємо на належну реакцію від правоохоронців. У даній ситуації навіть не потрібно бути особливо прискіпливим, щоб побачити результат роботи ТОВ «Ейр Трейд».

Нагадаємо, наприкінці літа громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» проводила розслідування щодо використання грантових коштів SECO на утеплення 5ти дошкільних навчальних закладів. Тоді нами було встановлено, що роботи підрядником виконуються неякісно, а матеріали використовуються не ті, що зазначено у проектній документації.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Правоохоронці займаються нашим зверненням по SECO antikorZt Правоохоронці займаються нашим зверненням по SECO
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо