Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Май » 13
antikorZt «А на последок я скажу»… або як отримати 40 тисяч матеріальної допомоги

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

«А на последок я скажу»… або як отримати 40 тисяч матеріальної допомоги

13.05.2019, 08:19:46 1791 4.0 0

Щомісяця наша громадська організація надсилає до Житомирської міської ради запит на інформацію щодо заробітної плати, премій та матеріальних допомог працівників міськвиконкому. На жаль, ця інформація не публікується на сайті міської ради.
Цього місяця ми були здивовані зарплатою одного з заступників міського голови. За квітень вона становила 77 тисяч 624 гривні. Як повідомили нам у міській раді, такі кошти отримала заступник міського голови Вікторія Краснопір. З цієї суми зарплата становить 21 тисячу 625 гривень та 16 тисяч 713 гривень премії. А ще – 39 тисяч 286 гривень матеріальної допомоги. Нагадаємо, що Вікторію Валентинівну 23 квітня на сесії міської ради було звільнено з посади.  Такий собі «дембельський акорд».

До того, як стати заступником міського голови, Вікторія Краснопір працювала директором департаменту соціальної політики у Житомирській міській раді. На цю посаду так і не був проведений конкурс, а департаментом рік керував виконуючий обов’язки директора. У міській раді подейкують, що Вікторія Краснопір має повернутися на цю посаду за переведенням. До речі, громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» зверталася до міського голови зі зверненням стосовно проведення конкурсу на цю вакантну посаду, однак Сергій Сухомлин повідомив нас, що у разі прийняття рішення щодо конкурсу, буде розміщено оголошення у ЗМІ. У разі, якщо Вікторія Краснопір дійсно повернеться на посаду директора департаменту соціальної політики, можна буде зробити висновок, що цю посаду дійсно притримували для неї особисто. А це все схоже на «договорняк».

ДОДАТИ КОМЕНТАР

Автору буде приємно знати зворотній звязок про свою новину.


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо