Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Июнь » 10
antikorZt Працівників міськвиконкому обирає депутат?

antikorZt


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

Працівників міськвиконкому обирає депутат?

10.06.2019, 13:20:17 1510 3.4 0




Напевно, кожен, хто хоч раз у житті стикався з бюрократичною машиною, замислювався над тим, щоб піти працювати у міськвиконком, аби змінити ситуацію і покращити якість життя у місті. Але щоб стати працівником міськвиконкому Житомирської міської ради необхідно пройти конкурс.

Розпорядженням міського голови № 64 від 30 січня 2017 року було затверджено конкурсну комісію по прийняттю на службу посадових осіб виконавчих органів Житомирської міської ради. На сайті Житомирської міської ради дане розрядження чомусь не опубліковане, тому копію ми отримали у відповідь на інформаційний запит.

Згідно з розпорядженням до складу комісії увійшли керуючий справами виконкому міської ради Ольга Пашко, заступник начальника відділу кадрів Інна Кириченко, а членами конкурсної комісії стали секретар міської ради Наталія Чиж, заступники міського голови Матвій Хренов, Дмитро Ткачук та Олександр Фещенко, а також директор юридичного департаменту Євгеній Черниш і начальник відділу кадрів Наталія Хабарова. Після звільнення, Олександра Фещенко та Матвія Хренова було виключено з комісії, натомість включено нових заступників міського голови.

У тому ж розпорядженні 2017 року серед членів конкурсної комісії з’явився депутат Житомирської міської ради, голова фракції БПП у міській раді та голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв. Він єдиний депутат у комісії.

Згідно з порядком проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, який був затверджений розпорядженням міського голови №728 від 25.12.2012 року, для проведення конкурсу утворюється конкурсна комісія, однак хто саме має у її склад, працівники міськвиконкому чи депутати – не зазначено. Так само як і не зазначено будь-яких заборон.

Виникає два питання: чому у склад комісії увійшов лише Юрій Мойсеєв – голова фракції БПП та бюджетної комісії, і ніхто з інших депутатів і чому саме він?
Ми запитали у Юрія Мойсеєва, чому його обрали до комісії. Він повідомив, що має досвід роботи у Житомирській міській раді (він був заступником міського голови з транспортних питань з 18 квітня 2013 року по лютий 2014 року) і міський голова йому довіряє.

 «Напевно, міський голова мені довіряє, я маю досвід у прийнятті людей на роботу. Розумію, які мають бути люди на тих чи інших посадах. За розпорядженням міського голови так він визначив», - повідомив депутат. На питання, чому у комісії немає інших депутатів, відповів, що не знає чи взагалі є бажаючі працювати на громадських засадах, бо ця робота забирає не мало часу.

Власне, питання поки що залишається відкритим. Можливо, з часом з’являться і інші депутати Житомирської міської ради, не лише з фракції міського голови, які матимуть бажання та зможуть увійти у склад цієї комісії.  

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо