Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Август » 13
antikorZt Депутати мають публічно викласти свою позицію щодо ситуації з маршрутами №53 та №53а

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Депутати мають публічно викласти свою позицію щодо ситуації з маршрутами №53 та №53а

13.08.2019, 12:55:16 5821 4.4 0

7 серпня 2019 року у Житомирі був скасований автобусний маршрут №53 та №53а. Наразі вулицю Андріївську, що знаходиться у мікрорайоні Крошня, обслуговує ТОВ «САВ-Транс», надаючи послуги з перевезення на маршруті №110. Однак житомиряни незадоволені змінами. Жителі мікрорайону Крошня нарікають на якість надання послуг з перевезення ТОВ «САВ-Транс». Наразі ініціативна група зібрала 693 підписи під зверненням до міського голови. Окрім того, рішення управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради щодо скасування маршруту №53 та №53а і відновлення маршруту №4, який буде обслуговувати КП «ЖТТУ» призвело до того, що комунальне підприємство несе значні збитки.

Враховуючи резонанс серед громадськості, ми звернулися до постійної  комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста для сприяння у вирішенні цього питання. У разі ж якщо депутати проігнорують запрошення, можна буде зробити висновок, що питання інфраструктури міста їх не цікавлять.


 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо