Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » » antikorZt » 2019 » Октябрь » 17
antikorZt Антимонопольний комітет вніс корективи у план будівництва Палацу спорту у Житомирі

antikorZt


Оценка: 1.0/5 Голосов: 3

Антимонопольний комітет вніс корективи у план будівництва Палацу спорту у Житомирі

17.10.2019, 10:49:42 1740 1.0 0

Нещодавно наша громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» розповідала про тендер на будівництво Палацу спорту у Житомирі вартістю 283 млн 297 тис гривень.

На тендер свої пропозиції подали 5 підприємств.
ТОВ АртХаус зареєстровано у Житомирі
ПП Елітбуд-1 зареєстровано у Житомирі
ТзОВ «Ріола-модуль ЛТД» зареєстровано у Київській області
MIRBUD S.A. зареєстровано у Польщі
ТОВ «Альтіс-Констракшн» зареєстровано у Києві

До участі у тендері були допущені лише два місцевих підприємства – ПП Елітбуд-1 та ТОВ АртХаус. З рішенням тендерного комітету управління капітального будівництва, два дискваліфікованих учасники,  а саме  ТзОВ «Ріола-модуль ЛТД» та ТОВ «Альтіс-Констракшн» не погодились і звернулися до Антимонопольного комітету України. Про причини недопущення до тендеру ми писали у попередньому дописі. У своїх скаргах підприємства також обґрунтували, що ПП Елітбуд-1 та ТОВ АртХаус не можна було допускати до участі у тендері зважаючи на інформацію у документах.

Засідання комітету відбулося 15 жовтня, на сайті Prozorro рішення було опубліковане ввечері 16 жовтня. Колегія постановила скасувати рішення управління капітального будівництва про відхилення ТзОВ «Ріола-модуль ЛТД» та ТОВ «Альтіс-Констракшн», а також скасувати рішення про допущення до тендеру ТОВ АрХаус та ПП Елітбуд-1. Разом з тим, наша громадська організація зверталася до місцевого відділу АМКУ стосовно цього питання.

Таким чином, має відбутися тендер, де участь прийматимуть ТзОВ «Ріола-модуль ЛТД» та ТОВ «Альтіс-Констракшн». На нашу думку, у плани УКБ такий розвиток ситуації не входив, адже виходячи з причин через які підприємства не були допущені до участі у тендері, є можливість, що їх не допустили навмисно, а дали можливість виграти місцевим. Якщо це насправді так, то управління капітального будівництва власноруч загнало себе у глухий кут. Тепер або шукати причини і оголошувати новий тендер, або проводити цей.

За ситуацією будемо слідкувати, аналітику по підприємствам-учасникам, які залишилися опублікуємо згодом.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо