Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2020 » Январь » 17
antikorZt Хто з депутатів міської ради прогулює сесії

antikorZt


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Хто з депутатів міської ради прогулює сесії

17.01.2020, 14:26:19 2412 2.7 0

Нещодавно “Антикорупційний рух Житомирщини” опублікував аналіз звітів депутатів Житомирської міської ради.

У статті ми розповіли чим займалися депутати протягом усієї каденції, хто з них суто розподіляв “депутатські” гроші, хто будував майданчики, а хто писав проєкти рішень.

Сьогодні публікуємо інформацію щодо відвідування депутатами пленарних засідань ради.

За 2018 рік найбільше пленарних засідань ради прогуляв депутат від фракції “Блок Петра Порошенка” Петро Рудь. З 15 пленарних засідань він пропустив 7.

5 засідань з 15 пропустили депутати від фракції “Блок Петра Порошенка” Костянтин Єремейчук, від фракції ВО “Свобода” Сергій Онищук, від фракції “Радикальна партія Олега Ляшка” Олександр Ракович.

На 4 сесіях був відсутній депутат від “Опозиційного блоку” Володимир Шуст, а депутати Михайло Боровський (ВО “Свобода”), Людмила Кропивницька (позафракційна), Олександр Рибак (позафракційний) Володимир Тичина (“Опозиційний блок”), Юрій Юзвинський (“Самопоміч”), Ірина Ярмоленко (позафракційна) пропустили по 3 пленарних засідання з 15.

Жодного пленарного засідання не пропустили Сергій Колесник, Юрій Мойсеєв, Сергій Пидюра, Антон Ракович, Влад Пучич, Анатолій Сахневич, Ігор Скоропад, Олександр Черняхович, Василь Шевченко та Валерій Шевчук. 


У 2019 році тенденція відвідування особливо не змінилася. Найбільшим прогульником все ще залишається Петро Рудь. З 17 пленарних засідань він пропустив 10.
Депутат Володимир Тичина прогуляв 9 пленарних засідань. По 8 пленарних засідань пропустили Костянтин Єремейчук та Сергій Онищук.
6 з 17 пленарних засідань пропустили депутати Михайло БоровськийЛариса Жигадло і секретар міської ради Наталія Чиж.

Жодного пленарного засідання за 2019 рік не пропустив депутат Влад Пучич, по одному — Василь Кучик, Юрій Мойсеєв, Анатолій Сахневич, Іван Фурлет, Любов Цимбалюк та Василь Шевченко.



Цікава ситуація і з відвідуванням постійних депутатських комісій. Усі бурхливі обговорення та основна робота якраз відбувається в комісіях, а не на пленарних засіданнях.

У 2018 році найбільшими прогульниками засідань постійних комісій стали депутати, які входять в комісію з питань містобудування, архітектури та землекористування. Зокрема, з 65 комісій 37 пропустив Петро Рудь, 28 — Володимир Тичина, 26 — Геннадій Забродський, 24 — Костянтин Єремейчук, 23 — Михайло Боровський.

У 2019 році так само найбільше пропустили члени земельної комісії. Зокрема, з 57 засідань 36 пропустив депутат Костянтин Єремейчук, 32 — Геннадій Забродський, 29 — Петро Рудь, 24 — Володимир Тичина.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо