Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2020 » Май » 20
antikorZt Звернулися до Державної аудиторської служби щодо тендерів на ремонт військових будівель

antikorZt


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Звернулися до Державної аудиторської служби щодо тендерів на ремонт військових будівель

20.05.2020, 11:47:22 4626 4.3 0

ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» звернулося до управління Північного офісу Державної аудиторської служби України у Житомирській області щодо тендерів на капітальний ремонт військової будівлі їдальні у смт. Озерне вартістю 25 мільйонів 967 гривень та капітального ремонту стояків даху та вікон у казармі №1 у м. Бердичів, вартістю 6 мільйонів 782 гривень. Замовником є квартирно-експлуатаційний відділ міста Житомира, а переможцем став ПРБФ «Комунальник».

Зокрема, наша громадська організація вбачає ряд порушень в закупівлях. Наприклад, в частині неподання переможцем ПРБФ «Комунальник» тендерів деяких документів, які підтверджують наявність  обладнання та матеріально-технічної бази.

Звернулися до управління Північного офісу Державної аудиторської служби України у Житомирській області з проханням відмінити процедури закупівлі, як такі, що не відповідають вимогам ЗУ «Про публічні закупівлі».






Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо