Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2021 » Июнь » 9
pixar Kryvbas Stone Trails League

pixar


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Kryvbas Stone Trails League

09.06.2021, 13:40:21 8185 2.6 0

Протягом року на території України проходить велика кількість цікавих трейлових забігів у різних куточках країни. Деякі з них організатори об’єднують в цікаві трейлові серії, що робить участь в них більш зручною, як на мене. За весь час, що я бігаю мені вдалось познайомитись з такими українськими трейловими серіями, як “Wild”“Multiki Trail League” та “Kremen Trail League”. Всі ці серії включають у себе так звані міські трейлові забіги (класифікація автора), які проходять в околицях різних містечок України та мають в основному дистанції до 50 кілометрів та невеликий набір висоти. 

Крім названих вище трейлових серій в Україні проходить, ще одна серія, а саме “Kryvbas Stone Trails League” (KSTL), яка теж складається з так званих міських трейлів та в якій у цьому році хочу взяти участь. І в даній статті хочу трішки розповісти про дану серію та трейлові забіги, що у неї входять.

Свою історію “Kryvbas Stone Trails League” (KSTL) розпочала в 2018 році в місті Кривий Ріг. “KSTL” пропонує учасникам зануритись в промислово-індустріальну спадщину та насолодитись мальовничим природнім ландшафтом Кривого Рогу. На маршрутах трейлових забігів серії учасники зможуть пробігтись по мальовничим місцях долини річки Інгулець, стежками Карачунівського лісового масиву, уздовж затопленого гранітного кар’єру, піднятись на відвали, балки, посадки та насолодитись навколишніми промисловими ландшафтами та краєвидами.

До серії “Kryvbas Stone Trails League” входить три трийлових забіги:   

  • White Stone Trail
  • Black Stone Trail
  • Red Stone Trail

Трейлова серія “Kryvbas Stone Trails League” розпочинається з трейла “White Stone Trail”, маршрут, якого проходить по мальовничих місцях долини річки Інгулець, уздовж затопленого гранітного кар’єру, по тінистих стежками Карачунівського лісового масиву зі спусками в балки на березі водосховища. “White Stone Trail” є самим лайтовим серед всіх трейлів серії, що робить його досить зручним для учасників, які хочуть спробувати свої сили в бігові по пересічній місцевості. Другим трейлом серіє є трейл під назвою “Black Stones Trail” маршрут, якого проходить по території ландшафтного заказника “Визирка” та складається з вузьких звивистих стежок, підйомів і спусків різної складності, мальовничих пейзажів і підземних кам’яних тунелів. Крім того на учасників чекають приголомшливі піщані ділянки Широківського соснового лісу, гай тринадцяти балок, підйом на верхню точку відвалів Інгулецького кар’єра, з приголомшливим видами і пейзажами. 

Фінальний трейловий забіг серії має назву “Red Stones Trail“, де на учасників очікують лісові стежки, червоні дороги, спуски в кар’єри, підйоми на відвали, балки, посадки,  промислові ландшафти. А безліч приголомшливих промислових пейзажів доповнять гарні враження від забігу та серії в цілому.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо