Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2021 » Декабрь » 26
pixar Бігова серія

pixar


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Бігова серія "Легенда Броварського Лісу"

26.12.2021, 22:51:03 7882 2.7 2

Моє знайомство з цікавою біговою локацією міста Броварів, що має назву “Броварське лісництво” розпочалось в 2018 році під час веселої та цікавої участі в забігові “Осінній лист”, а потім продовжилось участю в весняному еко-трейлі “Весняний ліс” та осінньому еко-трейлі “Барви Осені”. І за цей час Броварське лісництво запам’яталось не тільки чудовою природою лісу, цікавими забігами, що проходять на його території, але й своєю сакральністю, яке він відігравав та відіграє для розвитку бігової спільноти України.

Так що ж таке Броварський ліс сьогодення? На перший погляд це звичайний ліс, який особливо нічим не виділяється, але це тільки на перший погляд, бо коли до нього починаєш придивлятись, то розумієш, що він не тільки відіграв важливе значення в розвиткові бігу в Україні, але зумів зберегти та продовжує оберігати у собі “дух” бігу, вже протягом останніх 50 років. А все розпочалося майже 50 років назад, коли на його території уперше був проведений забіг “Осінній лист”, який на даний час залишається найстарішим півмарафоном України. Тому з плином часу лісництво у Броварах стало не тільки культовим місцем для українських бігунів, але й перетворився на своєрідного хранителя бігових традицій України, що пильно оберігаються ним вже майже півстоліття.

Ліс у Броварах не тільки оберігає бігову історію України, але й створює у ній цікаві сторінки, тому далі хочеться поговорити саме про них. А все розпочалося з невеличкого курйозу, що трапився в 2018 році, під час забігу “Осінній лист”, який у мене отримав назву “поворот не туди”, а для Броварського лісництва відкрив нову бігову сторінку. Бо вже в 2019 році помилуватись красою Броварського лісництва любителі бігу могли не тільки під час осінніх забігів (“Барви Осені”, “Осінній лист”), але під час весняного трейлового забігу “Весняний ліс”, а в 2020 році до них приєднався літній трейловий забіг “Лісовими стежками”. Лісництво продовжує оберігати, як стару бігову історію, так відкривати нові для себе сторінки і вже незабаром любителі бігу можуть прийняти участь в цікавій біговій серії “Легенда Броварського лісу”, що буде проходити по території Броварського лісництва та об’єднувати три трейлових забіги:

  • Весняний ліс
  • Лісовими стежками
  • Барви Осені

Бігова серія “Легенда Броварського лісу”, для любителів бігу цікава тим, що дозволяє пробігтись по цікавій лісовій локації, де учасники бігової серії зможуть насолодитись природою Броварського лісництва та побачити його красу в різні пори року, відвідати одну з культових бігових локацій та трішки доторкнутись до бігової історії України. Учасники, яким вдасться підкорити усі три забіги, зможуть отримати титул “Легенда Броварського Лісу” та особливу відзнаку, крім того після кожного забігу серії будуть нараховуватись учасникам бали і найкращі учасники ліги будуть додатково нагороджені. 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
GeraP
1 Павел Николаевич (GeraP)   • 14:14:25, 27.12.2021 [Материал]

Зачетно!
pixar
2 Андрій Андрощук (pixar)   • 11:54:15, 12.02.2022 [Материал]

Дякую!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо