Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2008 » Январь » 9 » 16:02:12

Житомир получит кредиты ЕБРР на сумму 20 млн. евро. ФОТО

09.01.2008, 17:24:30 6106 0
Житомир получит кредиты ЕБРР на сумму 20 млн. евро. ФОТО

Сьогодні, 9 січня 2008 року в прес-центрі Житомирської міської ради відбулося підписання попередньої угоди про співпрацю між Житомирською міською радою та Європейським банком реконструкції і розвитку (ЄБРР).

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі Житомирської міської ради.

Від міської ради угоду підписала міський голова Віра Шелудченко, від ЄБРР – заступник начальника департаменту муніципальної інфраструктури банку Генрі Рассол.

Угоду також скріпили своїми підписами в.о. начальника КП "Житомирське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” Віктор Корець та директор ОПТМ "Житомиртеплокомуненерго” Сергій Кондратюк, оскільки документ передбачає залучення кредитних коштів для реконструкції саме цих підприємств.

За умовами угоди залучення іноземних інвестицій планується розпочати після попереднього аудиту вищезазначених підприємств спеціалістами ЄБРР. Аудит планується провести за 2-3 місяці.

Як зазначила Віра Шелудченко, місто сподівається на мінімальні відсотки по кредиту. При цьому, за словами міського голови, фінансування від ЄБРР передбачає залучення інвестицій в розмірі не менше 10 млн. євро по кожному з підприємств на строк від 13 до 15 років.

Окрім того, як зазначила Віра Шелудченко, в планах розробка подібної програми фінансування і для розвитку міського електротранспорту, тобто – для КП "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління”.



Тэги: кредит, коммунальные службы, Житомир, отопление, ЕБРР

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: