Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2014 » Октябрь » 24 » 12:05:03

Житомирські правоохоронці втрутились в передвиборну діяльність Юрія Бобра

24.10.2014, 12:07:01 5232 0
Житомирські правоохоронці втрутились в передвиборну діяльність Юрія Бобра

Сьогодні, вдень, до виборчого штабу кандидата в народні депутата Юрія Бобра прийшли два оперативних працівника житомирського міськвідділу Олександр Вовк, Артем Защіпас, а також слідча, яка не побажала представитись, а службове посвідчення показала нашвидкоруч.

Правоохоронці завітали з метою опитати з приводу скарги, щодо начебто підробки документів про освіту.

За словами працівників штабу, свої дії слідчі вчиняли з порушеннями діючого на сьогоднішній день кримінально-процесуального законодавства.

Після того, яка кандидат запитав слідчого працівника про правові підстави проведення розмови, а саме вручення повістки, працівники міського відділу УМВС в місті Житомирі, поспішно залишили територію виборчого штабу Юрія Бобра.

В цей час були присутні представники житомирської обласної телерадіокомпанії, які брали інтерв’ю в кандидата, тому вдалося все зафіксувати на відеокамеру. Також були присутні два депутати міськради та заступник голови Антикорупційного Комітету Майдану.

За словами Юрія Бобра, поведінка працівників правоохоронних органів мала замовний характер, більше того – провокаційний. Кандидат в народні депутати України переконаний, що дана акція була запланована з метою психологічного тиску та перешкоджання його виборчої діяльності.

«Така незаконна поведінка працівників Житомирського МВ УМВС України в Житомирській області, складає враження, що правоохоронці є нештатними працівниками виборчого штабу мого опонента», - підкреслив Юрій Бобер.

На даний час, Юрій Бобер звернувся до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ України та попросив їх дати правову оцінку правоохоронцям, які, на погляд кандидата, грубо порушили закон та втрутились в його передвиборну діяльність.

Також, в свою чергу не залишився осторонь і Антикорупційний Комітет Майдану – миттєво відреагував на адміністративний тиск та підготував звернення до Генерального прокурора і Міністра внутрішніх справ розібратися та покарати як замовника, так і виконавців.













Тэги: выборы 2014, Бобер

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: