Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Январь » 13 » 12:58:14

Жителі вулиці Зеленої та Червоноармійської на Богунії просять пустити до них маршрутку     Реклама  

13.01.2015, 12:58:14 6094 0
Жителі вулиці Зеленої та Червоноармійської на Богунії просять пустити до них маршрутку

У Житомирі діє 23 маршрути приватних перевізників. Відповідна схема розміщена сайті міської ради. Щільна сітка маршрутів не забезпечує потреби всіх житомирян.

Мешканцям вулиць Зелена та Червоноармійська доводиться декілька кілометрів ходити пішки до найближчого транспортного сполучення.

Про це йдеться у зверненні до Житомирської міської ради, - повідомляє "Перший Житомирський інформаційний портал".

Особливо важко добиратися дітям до навчальних закладів, розповідає житель вулиці Зелена Сергій Ящук.

«Раніше до нас під’їжджала маршрутка і всі були задоволені. Особливо гостро постає питання сполучень Зеленої та Червоноармійської взимку. Дітям доводиться пройти більше двох кілометрів, щоб дістатися до найближчого громадського транспорту. Іноді страшно відпускати дітей, коли вранці ще темно», - каже чоловік.

Інша жителька мікрорайону Богунія Олена Ляшевська написала відповідний лист до міської влади з проханням допомогти з транспортним сполученням.

У міській радії їй пообіцяли, що невдовзі ця проблема буде вирішена за рахунок продовження маршруту №23 (Богунія - Комбінат силікатних виробів). Перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлін в офіційному листі пообіцяв вирішити проблему з транспортним сполученням вулиці Зеленої та прилеглих провулків. Це збираються зробити за рахунок продовження маршруту №23.

Наразі проблема зі сполученням залишається невирішеною. Жителі змушені долати декілька кілометрів, щоб дістатися до найближчої зупинки маршрутного таксі.


Тэги: Богуния, Житомир, маршрутки

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: