Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2018 » Ноябрь » 22 » 00:16:11

Против водителей на «евробляхах» возбудили уголовное дело за блокирование дорог

22.11.2018, 00:25:11 6735 13 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Против водителей на «евробляхах» возбудили уголовное дело за блокирование дорог

В Житомирской области по факту блокирования дорог владельцами автомобилей на еврономерах полиция открыла производство. 

Как сообщили «Журналу Житомира»  в отделе коммуникаций ГУ НП в Житомирской области, сегодня в области к акции протеста и перекрытию трасс в регионе присоединились 100 человек (50 автомобилей). 

При этом из-за блокирования дорог водителями нерастаможенных автомобилей движение на автодорогах области частично ограничено в селе Грозное Коростенского района (трасса М-07) и селе Березино Житомирского района (Трасса М-06). 

На сегодняшний день полиция уже открыла и расследует уголовное производство по факту блокирования транспортных коммуникаций в рамках статьи 279 Уголовного кодекса Украины, которая предусматривает наказание в виде штрафа, исправительных работ, ареста и лишения свободы. 

Как сообщал «Журнал Житомира», вчера в Житомирской области из-за проведения владельцами автомобилей на еврономерах акции «За доступное авто» было затруднено движение на трассе международного значения Киев-Чоп.

Тэги: Житомир, полиция, евробляхи

Схожі новини:


Комментариев: 13
Artmaker
1 Евгений (Artmaker)   • 01:12:51, 22.11.2018 [Материал]

Про Яныка с языка снял))))
Про баранов тоже сегодня в ФБ темку видел: Бараны боялись, что их сожрут волки, но сожрал их пастух. Волки - это в 10-ку про "расийську агресию", ну, а остальное и так понятно
Яблочный
2 Алексей Федорович (Яблочный)   • 01:50:14, 22.11.2018 [Материал]

Пруф где я отмазываю новых воров, иначе обосрался ты.
RaID
8 Сергій (RaID)   • 10:59:38, 22.11.2018 [Материал]

Він ніколи не дає пруфів, бо їх немає, але він правдоруб самопроголошений.
bobrikov
3 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 03:41:42, 22.11.2018 [Материал]

и как они их найдут ? :) по номерам в литве, польше и т.д)))
MakeAmericaGreatAgain
4 Василий Павлович (MakeAmericaGreatAgain)   • 07:32:43, 22.11.2018 [Материал]

Ибо полицейская страна.

Вот пример, как в Ровно полиция занимается провокациями, а после пакует людей в кандалы:
https://www.youtube.com/watch?v=JV_v3zedWq4
Тупо подъехали и начали бить патриотичными и демократичными, ой, телескопическими палками людей на пешеходном переходе.

Вот так и открываются крыминальные справы против народа Украины, чтоб заткнуть всем рты и загнать обратно в стойло.

Быдло должно быть в стойле, ездить на скотовозках и отстегивать податки та грошовi збори, чтоб чинушники могли обновлять свои трехлетние тачки, по которым они платят все-все податкы. За счет лохов, населяющих Украину, конечно. Какой идиот из Рады будет платить из своего кармана?
RaID
7 Сергій (RaID)   • 10:58:52, 22.11.2018 [Материал]

Щось не побачив провокацію, спроба відтіснити людей з дороги це провокація? Просто так голосно кричить оператор, що явно він сам провокує ситуацію своїм тоном. Якщо якісь люди стоять на проїзжій частині, то намагання їх прибрати звідти провокація? Це тіпа як стоїть чувак на рейках, а його звідти хочуть прибрати щоб поїзд не збив то провокація? Самі нагнітають обстановку щоб потім було що по ютубу показати. Я очікував побачити як беркут дубінками лупцює нівчоми не винних людей які ледь прикривають розбиті голови руками, а тут якийсь кєня причить подивіться подивіться кококо. Скукота.

От тут хочаб двіжуха якась
https://youtu.be/3lkruODd5Ok

Толпа неадекватів кидається під колеса, логічно що має бути хтось розумний і прибрати їх з дороги, щоб їх не переїхали. Чи це не можливо на дорозі випадково коли страсті у накалі? Гупають як ті аборігени палками по авто... У Франції так жіночка злякалась і розкатала одну мітінгувальницю... Легше їй тепер стало бути мертвою?
RaID
9 Сергій (RaID)   • 11:07:29, 22.11.2018 [Материал]

І взагалі, при ялинковічу відкривали справи тільки за те що їздили під його резиденцію і прав лишали, а тут перекриття головних магістралей країни, за яке є конкретна стаття КК. Якби це було законнним, але завели справу, тоді поліцейська, а поки що правова. Учіть матчасть.
Tigran
5 Tigran (Tigran)   • 09:21:19, 22.11.2018 [Материал]

Кто проводит параллель между майданом и блокированием дорог на «евробляхах», а ещё, мол, как при яныке было хорошо а сейчас так плохо - вы сплошные ИДИОТЫ и свами не о чём говорить
MakeAmericaGreatAgain
6 Василий Павлович (MakeAmericaGreatAgain)   • 10:31:52, 22.11.2018 [Материал]

То есть, при Яныке было хуже, да?
Предчувствуя, что ответ будет именно таким, ответь, будь добр, в измеримом формате, то есть, в чём именно при Яныке жизнь была хуже того, что мы наблюдаем сейчас? Конкретные тезисы приветствуются.
Заранее благодарю за развёрнутый ответ.
RaID
11 Сергій (RaID)   • 11:25:17, 22.11.2018 [Материал]

Можу задати те саме питання, чим при ялинковічу було краще, конкретні речі?
RaID
10 Сергій (RaID)   • 11:19:07, 22.11.2018 [Материал]

Жити у лайні подобається тобі, саме тому ти захищаєш всяке лайно яке вирішило собі забагато дозволити розганявши демонстрації дубінками чи потім кулями. Не ліз би до людей, вони б собі розійшлись самі тихо через деякий час, але хтось вирішив силу показати народу, і народ сказав своє проти. Все решта результати силового розгону майдану, а не майдану як такого. Люди стояли мирно і все, ніякого зміни ситуації не намічалось. Але ти захищай далі свого царька, на відміну від тебе всі все бачать і не моляться ні на ялинковича ні на пороха ні на путлера, у нас немає ідолів, люди просто хочуть жити краще, одного вигнали бо допросився, іншого переоберуть бо не виправдав покладених надій, а ти і далі будеш кричати який же яник молодец і молитись на нього, хоча він ще гірший злодій. Але ти не кричиш шо він був злодієм, великий правдоруб, у тебе чомусь тільки нова влада злодії, а про стару якось іскусно мовчиш. Подвійні стандарти правдорубства? Давайно не про нову владу поспівай, а про стару. Вивалюй всю правду. Чи по твоєму якщо курс був 8 то значить не крали? Наївний. А якою ціною був курс такий? Скільки країна набрала кредитів до 2013 року за часів колясочниці чи ялинковича? В умовах недорозвиненої економіки стабільність має свою ціну і колись її хтось має платить.
RaID
12 Сергій (RaID)   • 12:13:21, 22.11.2018 [Материал]

зади полірувати язиком це твоя парафія, якщо нова влада гівно - я кажу вона гівно, антикорупційний суд провалюють, новими суддями роблять тих самих, прокуГорів ставлять своїх, НАЗК підконтрольне і так далі, бачиш, коли є за шо я кажу гівно, але коли є за що хвалити я можу і похвалити, бо я не упоротий, вмію мислити. Я десь казав що долар по 28 краще ніж 8? Пруф чи балабол? Тебе взагалі спитали про пруфи де людина відмазує нових ворів, а ти свій доллар по 8 тут тичеш, ну не упоротий?
MakeAmericaGreatAgain
13 Василий Павлович (MakeAmericaGreatAgain)   • 16:36:08, 22.11.2018 [Материал]

Запариваться, однако, не нужно. В аккурат перед выборами, Порох ветирует эти поправки, и этим спрямует еще пачку электората в свою сторону.

Таким образом, прекращать завозить в Украину бляхи бояться не нужно.
Оголошення на ЖЖ інфо: