Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

«Боттега Венета»: техніка Intrecciato, мінімалізм і фокус на деталях

Автор: Мария Никулина, 11.03.2024, 19:19:21 Bottega Veneta: вишуканість у деталях та інновації в дизайні

Bottega Veneta – італійський модний бренд, що займається створенням і пошиттям одягу, аксесуарів і предметів розкоші. Він був заснований у 1966 році в місті Віченца дизайнерами Мішелем Таддейом і Ренцо Зенгіаром. Назва цієї торговельної марки з італійської мови перекладається як «Венеційський магазинчик». Відомий бренд Боттега Венета пропонує покупцям особливу продукцію, тому що робітники фабрики використовують старовинний вид плетіння ручної роботи Intrecciato.

Вони переплітають у чотири рази складені шкіряні полоси, завдяки чому виходять ексклюзивні речі й аксесуари, які стали візитівкою марки. На початку існування бренд пропонував колекції тільки для заможних людей, оскільки використовував дуже дорогі матеріали. Однак з часом продукція Bottega Veneta стала цікавою для більш широкого кола покупців у всьому світі.

Шкіряна сумка Bottega Veneta

Особливості брендової продукції

Сьогодні компанія продовжує випускати стильні колекції одягу, сумок, взуття, аксесуарів і ювелірних виробів. Принципи її роботи залишаються незмінними, тому кожна річ виготовляється руками майстрів. Bottega Veneta позиціонує себе як бренд ультра-люкс, тому його вишукані вироби швидко знаходять власників з-поміж справжніх поціновувачів мистецтва.

До основних переваг продукції «Боттега Венета» відносять:

  • елегантний і вишуканий дизайн, який відповідає сучасним модним тенденціям;
  • використання натуральних природних кольорів;
  • увагу до найдрібніших деталей;
  • застосування тільки найкращих матеріалів для створення колекцій.


«Боттега Венета» вважається елітним брендом, тому його продукція є не лише високоякісною, але й досить ексклюзивною. Це робить вироби компанії особливими та привабливими для колекціонерів та осіб, які цінують унікальність. Важливо, що Bottega Veneta зосереджується на збереженні довкілля, тому бренд активно працює над зменшенням впливу своєї діяльності на екологію.

Зелена сукня Bottega Veneta

Де замовити речі бренду?

В інтернет-магазині Domino представлено великий вибір речей від зазначеної торговельної марки. Усі вони відповідають високим стандартам якості та мають оригінальний дизайн. Для замовлення товару можна залишити свою заявку на сайті у спеціальній формі чи зв’язатися з менеджерами інтернет-магазину телефоном. Будь-які речі в найкоротші терміни пакуються та відправляються покупцям за вказаною адресою вибраною транспортною компанією.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 11.03.2024 | Переглядів: 202 | стиль, одежда, техніка Intrecciato, Боттега Венета, мода

Читайте також на цю тему: