Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Вибираємо корисні гаджети на кухню

Автор: Светлана Егорова, 23.02.2023, 19:45:09 Вибираємо корисні гаджети на кухню

Різноманітні девайси заполонили життя сучасної людини. Вони присутні у всіх сферах діяльності, адже головне їхнє покликання — полегшити виконання робочих та буденних завдань. Є досить багато різноманітних допоміжних засобів і для легкого приготування страв та їхнього декорування. Розглянемо найцікавіші прилади для кухні.

Корисне технічне оснащення

Для приготування смаколиків та ароматних напоїв виробники постійно створюють багатофункціональні прилади. Серед них варто виділити вже давно знайомі українцям:

  • кавоварку (кавомашину);
  • хлібопічку;
  • мультиварку;
  • електрогриль;
  • кухонний комбайн;
  • пароварку;
  • тостер;
  • міксер та інше.


До них приєднуються девайси, якими автоматично обладнують кухонний простір: холодильник, плита, духова шафа. Саме ці речі є необхідними для приготування їжі. Інші прилади вважаються додатковими. Ознайомитися з ними дають змогу сайти побутової техніки, де можна дізнатися, скільки коштує блендер тієї чи іншої торгової марки, якими функціями оснащена кухонна машина та яких видів бувають сокодавилки. То ж вибрати собі технічного помічника буде досить легко.

Корисні кухонні дрібнички

Допоміжні гаджети створюють комфортні умови під час приготування різноманітних страв. Це невелике приладдя, застосування яких допомагає швидше та зручніше виконати ті чи інші дії. Тож приділимо увагу деяким із них.

Функціональна дошка для нарізання

Вона може бути декількох видів. Господині варто звернути увагу на варіант з висувним лотком, куди одразу складаються нарізані продукти, або з двома відсіками — один призначений для харчів, а інший — для відходів.

Прилади фігурної нарізки

Вони будуть корисними для кухарів, котрі приділяють велику увагу зовнішньому вигляду страви. Це овочерізки, що легким рухом створюють оригінальні форми зі звичайних огірків, перцю, яблук, бананів тощо. Вони об’єднують багато різновидів, ознайомитися з якими можна на Алло.Юа.

Ніж-прихватка для тортів

Цей незвичайний гаджет дає змогу легко нарізати торт або пиріг і одразу розподілити його порціями по тарілках. Він має вигляд зубчатих щипців, які з’єднані на кінці. У такий спосіб можна відрізати кусок смаколика, одразу захопити його та від’єднати. А щипці стануть у пригоді й для інших продуктів.

Розпилювач-дозатор для олії

Пристрій для ідеальної заправки салату. Він дає змогу рівномірно розподілити олію поверхнею пательні або страві. До того ж гарантує економне використання рідини.

Подрібнювач сиру та шоколаду

Ззовні прилад нагадує перечницю. Але заправляється іншим продуктом. Коли необхідно посипати пасту сирними пластівцями або десерт шоколадними крихтами, подрібнювач зробить це легко та гарно.

Різноманіття сучасних гаджетів дає змогу вибрати на кухню достойних помічників. Потрібно лише визначити найбільш корисні для власних потреб.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 23.02.2023 | Переглядів: 505 | техника для кухни, Кухня, кухонная техника

Читайте також на цю тему: