Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Стоматологічна клініка Н-Лайт: працює під час війни в Україні

Автор: Олена Ковальчук, 20.05.2022, 10:58:54 Стоматологічна клініка Н-Лайт: працює під час війни в Україні
24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Але стоматологічна клініка Н-Лайт ухвалила тверде рішення не зупиняти свою діяльність. Завдяки цьому у стоматології продовжують займатися улюбленою справою, забезпечуючи професіоналів робочими місцями та гідною оплатою праці, реалізуючи клієнтські побажання про красу та здоров'я, що входять до компетенції клініки.

Будні в умовах воєнного стану

Стоматологія Н-Лайт, робить все можливе, щоб економіка рідної країни функціонувала належним чином:
  • Працюють щодня, крім неділі, наближаючи перемогу України, дбаючи про вашу красу та здоров'я.
  • Приймають на роботу лікарів, які змушені були переїхати до Дніпра, рятуючись від активних бойових дій. Ви є тимчасово переміщеною особою і маєте вищу медичну освіту? У клініці будуть раді, якщо станете частиною кваліфікованої команди.
  • Продовжують надавати стоматологічні та косметологічні послуги. У Н-Лайт намагаються, щоб ви були забезпечені якісним сервісом та почували себе чудово.
 
З усіх питань, що стосуються працевлаштування або запису на прийом, пишіть на електронну адресу стоматології Н-Лайт або звертайтеся за номерами, вказаними на сайті у розділі «Контакти».

Переваги Н-Лайт перед іншими клініками Дніпра

У клініки є ряд переваг:
  • Комплексне надання послуг стоматологічного та косметологічного профілю. Тут займаються встановленням пломб, вінірів, зубних протезів, лікують карієс та вирішують інші завдання щодо відновлення здоров'я та естетики посмішки.
  • Професіонали клініки володіють техніками обгортання, масажу (ручного та апаратного), виконують контурну пластику обличчя, видалення небажаного волосся, перманентний макіяж – все, щоб шкіра обличчя та тіла була чистою, красивою та підтягнутою.
  • Доступна ціна. У стоматології Н-Лайт знають, що сімейний бюджет кожного дніпрянина переживає не найкращі часи, тому на всіх послугах клініки є демократичними цінниками.
  • Зручне розташування. Легко дістатися мешканцям як лівого, так і правого берега Дніпра.
 
Ловіть момент та цінуйте життя. Підтримуйте здоров'я ротової порожнини та стежте за зовнішністю, а у клініці Н-Лайт вам у цьому допоможуть!
Автор: Олена Ковальчук, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 20.05.2022 | Переглядів: 834 | стоматология, медицина, Здоровье

Читайте також на цю тему: