Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Що подарувати дружині на день всіх закоханих 14-го лютого?

Автор: Катерина Трохимчук, 17.02.2018, 01:33:56 Що подарувати дружині на день всіх закоханих 14-го лютого?

14-е лютого випадає в цьому році на середу, тому провести весь день разом навряд чи вийде, тому що у робочій день зазвичай багато справ. Але можна відзначитися в іншому - порадувати подарунком і доповнити його спільною вечерею. Обираючи презент, не варто обмежуватися стандартними валентинками і цукерками. Такий жест ваша кохана може сприйняти як подарунок «для галочки». Якщо ви по-справжньому цінуєте свої відносини, то краще не поспішати і підібрати щось цікавіше.

 

Кращий подарунок дружині на день Святого Валентина

Гарними подарунками дружині на день Святого Валентина можуть стати речі, якими вона часто буде користуватися:

  •  смартфон;
  •  планшет;
  •  фен;
  •  щипці;
  •  стайлер;
  •  манікюрні набори.

Для спортивних дівчат підійдуть фітнес браслети або смарт-годинники. Також можна подарувати красиву USB-флешку або Power Bank.

Якщо дружина любить слухати музику, то хорошим подарунком будуть якісні навушники для смартфона. Творчій дівчині можна подарувати фотоапарат або красивий блокнот.

Якщо у неї дійсно є необхідність в одному з перерахованих вище девайсів, то ваш подарунок покаже справжню турботу.

Якщо не хочете довго думати і є бажання витратитися - подаруйте прикраси. Але потрібно враховувати смаки своєї обраниці і те, якому дорогоцінному металу вона віддає перевагу. Пам'ятайте, ювелірні вироби поверненню не підлягають, тому, якщо маєте сумніви, що не впорається з вибором самостійно, то краще запитати у дружини, які саме прикраси вона їй подобаються або поїхати на шопінг разом. Нехай сюрпризу не буде, зате подарунок по-справжньому порадує вашу дружину.
 


 

Креативний подарунок дружині на 14 лютого

Цікавтеся своєю дружиною і тоді вам легко буде її дивувати. Купіть їй абонемент на відвідування будь-яких курсів, майстер-класів. А ще краще беріть відразу два! Так ви покажете, що для вас важливі її захоплення і ви підтримуєте її в будь-яких починаннях.

Якщо ви впевнені в собі, то можна проекспериментувати і подарувати дружині гарну білизну. З розміром потрібно розібратися і не вибирати навмання. Можна заздалегідь подивитися на розміри білизни, яку вона носить. Такий подарунок порадує не тільки її, але і вас.

Ще підходящим подарунком коханій дружині на день святого Валентина можна вважати парфуми. Але тут також, як і з білизною, є небезпека не вгадати з вподобанням. Тому, якщо погано знаєте смаки своєї обраниці, то можете порадитися з її подругою або мамою.
 


Романтичний подарунок дружині на 14 лютого

Пам'ятайте, не вартість подарунка важлива, а романтичний настрій. Тому можете організувати вечерю при свічках вдома. Якщо зазвичай у вашій родині готує дружина, то вона обов'язково оцінить ваші кулінарні витвори. Можна також розглянути варіант походу в гарний ресторан - вашій половинці точно буде в радість зайвий навести марафет.

А взагалі, романтичним може стати будь-який подарунок, якщо його правильно презентувати. Наприклад, рукавички з сердечками будуть до речі взимку і в морози зігріють дружину, коли вас не буде поруч.

Якщо бюджет дуже сильно обмежений, то можна зробити листівку своїми руками. Тоді вона буде по-справжньому особлива і одна в своєму роді.
 

Подарунки, які не варто дарувати на день Святого Валентина

Як ви зрозуміли, вибір досить великий, але важливо знати, що не можна в цей день дарувати своїй дружині подарунки, які нагадують про прибирання і побут, а саме: посуд, каструлі, сковорідки тощо.

Це ж день закоханих, тому краще поринути в атмосферу романтики і дозволити старим почуттям набрати нову силу.

Автор: Катерина Трохимчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.02.2018 | Переглядів: 2251 | праздники, день Валентина, 14 февраля, подарки

Читайте також на цю тему: