Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Грати в Роблокс та заробити біткоіни в Майнінг-симуляторі

Автор: Сергій Ковальчук, 13.11.2018, 12:44:14 Грати в Роблокс та заробити біткоіни в Майнінг-симуляторі

Що таке Roblox? Це гра, яка дуже схожа на справжній світ, оскільки має істотну відмінність від більшості конкурентів - наявність студії Roblox Studio, що дозволяє будь-якому гравцеві самому створити нову карту зі своєю логікою і законами.

Майнінг-симулятор Роблокс - це один з режимів Roblox, яких існує величезна безліч. Геймер може відчути себе в абсолютно різних ролях: прибиральником снігу, відлюдником на острові смерті, Роблокс-бджолярем або тікає від печива Орео. У цьому матеріалі розглянемо, як безкоштовно грати в Майнінг симулятор, схожий чи віртуальний світ Майнінг нереальний, які коди найкраще застосовувати, як заробити Роблокси і чи можна отримати за створення карти реальні гроші.
 

Як грати в симулятор Майнінг


Перш, ніж перейти до кріптогороду, розберемося, як влаштована гра в цілому. З'являючись в режимі Майнінг перший раз, гравець не може відвідати практично жодної іншої локації, яких надається мінімум три: Toy Land, Candy Land і Private Mine. В Toy Land вхід заборонений через недостатню кількість здобутих блоків, Private Mine можна відвідати, так як для входу необхідно 150 монет Robux - ігрової валюти гри, яку необхідно купувати за реальні гроші. Першим виникає питання, як отримати Robux безкоштовно? Існує кілька способів:
  • Купити клуб будівельників - свого роду підприємницька діяльність в грі. Все, як у реальному житті: спочатку необхідно витратитися, щоб в подальшому отримувати постійний дохід. Builders Club - це сервіс, який щодня виплачує власнику певну кількість Robux. Вартість клубів будівельників різного рівня варіюється від $ 5 до $ 70.
  • Обміняти квитки на робукси. Квитки - це щось на зразок купонів, якими винагороджуються гравці за щоденне відвідування гри, створення цікавих ігор, продаж штанів і футболок, скарги на нечесних гравців.
  • Стати перекупником і продавати колекційні речі за більш вигідними цінами.
  • Збирати і обмінювати дрібні значки привілеїв, які знаходяться всюди.

Побродивши трохи по околиці, гравець побачить різних персонажів, що пропонують пройти квести і наткнеться на найголовнішу майданчик для видобутку. Це місце являє собою щось на зразок шахти.



Але в звичайному режимі добувати можна тільки руду. На першому етапі Майнінг-симулятор Roblox пропонує копати буквально за допомогою кирки, але таким чином просування по грі буде проходити дуже повільно. Для прискорення необхідно застосовувати спеціальні команди. Нижче наведені кращі коди на Майнінг симулятор Роблокс:
  • Patriot - код, який дає легендарну коробку з капелюхами. Капелюхи додають швидкість видобутку блоків, збільшують вартість руди, а також підвищують ціну на продавані гравцем предмети.
  • PatrioticStars - дає легендарне яйце. Легендарні і епічні предмети в грі мають велику цінність, ніж звичайні.
  • America - дає 80 токенов Rebirths.
  • HammieJammieSucksx2 - дає 20 токенов Rebirths.
  • CoolWater - плюс одне легендарне яйце.
  • Lemonaide - дає легендарну коробку з капелюхами.
  • Toast - ящик з епічної капелюхом.
  • Retro - дає скін. Скіни потрібні для прикраси предметів.
  • invasion - епічний ящик з капелюхом.
  • Overhaul - ще один ящик з епічної капелюхом.
  • NewStart - плюс рарное яйце.

Окремо варто виділити коди Майнінг симулятора Роблокс на гроші:
  • Update! - поповнює скарбничку на 1500 монет.
  • JellyBean - додає 2500 монет.
  • Coal - плюс 2000 монет.
  • Rebirths - плюс 1200 монет.
  • bread - дає 10000 монет.
  • jam - плюс 2000 монет.
  • applejuice - 2500 монет.
  • BreadLand - 1300 монет.
  • Sneaky - 5000 монет.

Коди Roblox постійно оновлюються і даний список далеко не повний. Стежити за новими секретними фразами зручно на сайті Віки Майнінг симулятор.

За отримані монети в магазині можна купити різні предмети: інструменти для Майнінг, вихованців, скіни, капелюхи і т.д. Всі вони по різному збільшують швидкість копання або нарощують інші ігрові характеристики. Найбільш популярним різновидом звичайного копача є космічний Майнінг-симулятор Роблокс, але ми розглянемо інший режим.


 

Симулятор Майнінг біткоіни


Прийшов час перейти в кріптогород Роблокс. Даний режим відрізняється від попереднього тим, що тут Майні НЕ руда, а біткоіни.

Процес видобутку також трохи відрізняється - в цьому режимі є промінь, який вказує шлях пошуку біткоіни. У магазині замість кирок необхідно купувати відеокарти для Майнінг з різним хешрейтом. Ігрова швидкість Майнінг вимірюється не в Mh / s або Sol / s, а в GreenHash або RedHash. Чим швидше відеокарта, тим більше GreenHash вона копає за одиницю часу. Як і в звичайному режимі, збирати монети необхідно в рюкзак. Чим ширшими рюкзак, тим рідше доведеться витрачати час на вилазки з шахти.

За 650 робуксов можна купити портфель з нескінченної місткістю. Один робукс коштує приблизно 0.3 гривні. Щоб здійснити Донат, необхідно купити робукси за гривні. Для цього необхідно перейти на офіційний сайт roblox.com.

Даний портал не підійде, якщо у вас є тільки Ківі-гаманець. В цьому випадку можна скористатися сайтом rbxgo.com, ввести суму поповнення, номер QIWI-гаманця і точний нік в грі. Будьте уважні, помилка при введенні ника призведе до втрати грошей! Крім відеокарт і рюкзаків, донати в Роблокс Mining Simulator Bitcoin дозволяють збільшити швидкість Майнінг, ціну біткоіни, вартість продажу, додати величину стрибка, вивести на екран час оновлення карти і програвати радіо.

У Роблокс симулятор Майнінг біткоіни влаштований так, що глибина копання підвищує ціну видобутого блоку. Коли починається пошук RedHash, зростає ймовірність знаходження золотого біткоіни, який коштує в рази більше звичайного.

Метод пошуку криптовалюта впливає на ефективність видобутку. Оптимальний спосіб - опускатися в шахту по самому центру так, щоб блоки були з чотирьох сторін і Майн через один блок. Іноді в грі трапляється колапс і шахта знову заповнюється блоками. У цьому випадку «блокчейн» оновлюється, але все здобуті біткоіни нікуди не зникають. Режим «Роблокс Майнінг симулятор біткоіни" не передбачає коди, що робить карту більш справедливою, ніж звичайний режим.

Як заробити гроші в Роблокс


Як зазначалося на початку матеріалу, кожен гравець може створити свою карту. Цей спосіб є основним видом заробітку грошей в грі Роблокс. Чим більше донатів надходить в створений режим, тим вище прибуток автора. Дохід окремих авторів у 2017 році становив понад $ 1 млн. Щоб створити карту в Роблокс, завантажувати студію окремо не потрібно. Roblox Studio встановлюється в комплекті з грою.

Процес створення нового світу схожий на конструктор, в якому доступні вже готові речі. Також є інструменти для створення нових компонентів гри. Простіший, але менш прибутковий спосіб заробітку - розгойдувати і продавати акаунти Roblox. В середньому ціна аккаунта складає 70 гривень.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 13.11.2018 | Переглядів: 10323 | игры, Roblox, роблокс, интернет-бизнес, майнинг

Читайте також на цю тему: