Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як технології нанесення прінтів на тканини допомагають робити одяг яскравим

Автор: Артем Кондратюк, 15.09.2020, 12:52:20 Як технології нанесення прінтів на тканини допомагають робити одяг яскравим

Невисока ціна та висока якість - це безсумнівна перевага нашого онлайн магазину. У Dembo House Ви можете придбати шапки партіями або роздріб. Щоб дізнатися точну вартість зателефонуйте нашому менеджеру. Для зв’язку скористайтесь контактною інформацією на сайті.

Друковані емблеми на футболках та головних уборах стали трендом останніх років. Така прикраса виглядає стильно і може містити досить дотепне трактування. Вибір технології та нанесення кольорів залежить площі малюнка, кількості деталей і типу тканини. В даній статті ми представимо Вам головні способи нанесення друку на тканину для того, щоб полегшити Ваш подальший вибір. У кожного варіанту є свої плюси та мінуси, які потрібно обов’язково враховувати перед друком.

Який спосіб друку використати?

Існують 4 способи нанесення друку на тканину:

  • шовкографія;
  • прямий друк на тканині; (чудово підходить для бавовняних тканин)
  • сублімація; (використовуються для нанесення на білі синтетичні тканини)
  • термотрансфер. (використовується спеціальна плівка)


Розглянемо ці технології докладніше.

Шовкографія - це спосіб нанесення малюнків на тканину за допомогою трафарету. Дана тактика підходить для друку, який вміщає не більше 6 кольорів. Технологія володіє багатьма позитивними сторонами:

  • Швидкість друку та осідання малюнку.
  • Вигідна вартість.
  • Красиве оформлення.


Єдина складність такого друку - це підготовка трафаретів.

Пряму друк також називають цифровим. Це сучасний спосіб нанесення зображень, який передає всю палітру та яскравість фарб і потужну деталізацію. Підходить для друку на синтетиці та бавовні. Технологія стійка до впливу зовнішнього середовища та високих температур. Однак цифровий друк має один недолік – низька швидкість нанесення.

Процес сублімації виконують за допомогою термобумаги, яка склеюється з тканиною. Наносити її можна тільки на синтетику та забороняється вплив високих температур. Техніка володіє високою здатністю до деталізації та стійкістю до впливу ультрафіолетових променів. ​ Сублімація – це досить дорогий процес, тому його рідко використовують спеціалісти.

Термоаплікація - це друк зображень за допомогою спеціальної плівки. Дана технологія вважається найзручнішою для нанесення. Завдяки термоаппликация можна друкувати малюнки на багатьох партіях речей. Стійкість та якість зображення забезпечена! Один ескіз наноситься за лічені секунди, але такий тип нанесення підходить для низької деталізації малюнку. І це єдиний невеликий мінус.

Чому вигідно придбати шапки в нашому інтернет-магазині Dembo House?

Купити дитячі зимові шапки можна у нас на сайті. Також каталозі товарів представлений великий вибір чоловічих та жіночих головних уборів. Тому Ви обов’язково знайдете те, що потрібно саме Вам. Шапки та інші головні убори виготовляють з якісних та натуральних матеріалів, які відрізняються міцністю і довговічністю. Також Ви можете здійснити замовлення прямо зараз. Переходьте на сайт та заповніть онлайн – форму. Доставка дійсна по всій території України.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 15.09.2020 | Переглядів: 817 | принты, головные уборы с принтом, шапки с принтом

Читайте також на цю тему: