Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

SEO розробка сайтів під ключ: як знайти кращих спеціалістів?

Автор: Егор Мокрицкий, 20.03.2021, 11:52:32 SEO розробка сайтів під ключ: як знайти кращих спеціалістів?
Спочатку Інтернет був величезним звалищем з величезною кількістю сміття крім алмазів. Власне, вони там і залишаються. Основна проблема, з якою стикається користувач - серед величезної кількості інформації знайти ту, що йому дійсно потрібна.

SEO просування сайту стало головною зброєю в битві за місце під сонцем, про особливості оптимізації можна дізнатися на цьому сайті. За великим рахунком, це мистецтво потрапити на першу сторінку результатів пошуку Яндекс або Гугл за пошуковим запитом. Пошукові системи як і раніше не можуть запропонувати рішення, яке дозволить сайтам, які займають значно нижче 10-го місця в результатах пошуку, отримати, принаймні, зменшення кількості відвідувачів, які вводять свій запит про інтерес до пошукової системи.

Якщо у вас є комерційний веб - сайт, є два способи потрапити на першу сторінку результатів пошуку:

  • Замовте послугу SEO-оптимізації та рекламу й увійдіть в десятку найбільш релевантних ресурсів в результатах пошуку (потрапте в топ -10, або, іншими словами, в результати звичайного пошуку);
  • Платіть Google, щоб ваше оголошення з'являлося на тій же першій сторінці пошуку по тому ж запиту.


Зазвичай рекламні методи діляться на три групи:

  • Внутрішня оптимізація тексту, заголовків, видалення повторювального контенту, тощо;
  • Зовнішнє SEO. Отримайте вхідні посилання на свій сайт платними і безкоштовними способами;
  • Простота використання і якість контенту - для досягнення відповідної поведінки користувача для вашого ресурсу і в результатах пошукової системи, типового для вашої теми.

Щоб ваш сайт був включений в пошук, він повинен пройти три етапи. До них відносяться сканування веб - сайтів, індексація і таблиці лідерів.

Детальніше про них:

  • Сканування. Пошуковий робот ретельно і чітко проглядає весь сайт, знаходить нові сторінки та індексує їх. Робот може це робити самостійно, але процес досить виснажливий, тому найчастіше його показують за допомогою спеціальних програм, з'явилася нова і що потрібно проіндексувати;
  • Індексація. Процес виглядає так: робот детально досліджує все, що є на сторінці. Потім він додає сторінку у свою базу даних, якщо вважає, що все на цій сторінці корисно для користувача;
  • Таблиці лідерів. З власного списку робот шукає сторінки з найбільш релевантним вмістом, відповідає на запит користувача і відображає цю проблемну сторінку користувачеві.
SEO-creative вміє рекламувати сайт в Інтернеті й збільшувати відвідуваність. SEO оптимізація для пошукових систем і лише однієї сторінки реклама Google.
Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 20.03.2021 | Переглядів: 1038 | Разработка, сайт, SEO-оптимизация

Читайте також на цю тему: