Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Можливості магазину на CMS OpenCart

Автор: Светлана Егорова, 17.11.2021, 22:01:12 Можливості магазину на CMS OpenCart
Головне завдання будь-якого онлайн-магазину – продаж товарів. Для збільшення обсягу їх реалізації важливими є три складові – асортимент продукції, креативний дизайн та функціональність сайту. Професійна розробка e-commerce проєктів на базі CMS OpenCart допоможе не лише залучити ЦА (цільову аудиторію сайту), але й створити сприятливі умови для підвищення прибутковості вашого бізнесу.

 

Переваги платформи

Технологія CMS OpenCart – оптимальне рішення для створення інтернет-магазинів. Комерційні проєкти на її базі відрізняються не лише простотою управління та широтою охоплення цільової аудиторії, але й швидкістю просування в пошукових системах. Основними перевагами платформи є:

  • Доступність. Розробка сайту на Опенкарт – це відчутна економія вашого бюджету. Сайт, створений на базі цієї технології, коштує в рази дешевше, ніж на будь-якому іншому платному двигуні.
  • Велика кількість оптимізованих модулів. Каталог CMS OpenCart містить електронні звіти, інструменти оплати та доставки товарів, а також безліч інших корисних функцій, необхідних для оперативності обробки та зручності проведення фінансових транзакцій.
  • Інтеграція із відомими платіжними системами. Двигун платформи дозволяє приймати оплату товарів будь-яким зручним способом. CMS OpenCart сумісна з Visa/MasterCard, LiqPay, WayForPay, InterKassa, iPayment та іншими платіжними платформами.
  • Ефективна SEO оптимізація. Інтернет-магазин на платформі OpenCart є простим і функціональним рішенням для реклами та просування в пошукових системах/соціальних мережах.


Додаткова перевага технології полягає у підтримці всіх хостерів. Знайти відповідний хостинг для OpenCart – справа часу. З цим двигуном працюють топові розробники. Якщо у вас раптом виникне потреба в оптимізації або розширенні функціональних можливостей e-commerce проєкту, ви зможете вирішити це питання в найкоротші терміни.

Розробка сайту на Опенкарт

Платформа OpenCart ідеально підходить для створення як невеликих, так і великих інтернет-магазинів, асортимент яких налічує понад 500,000 позицій. Використовуючи наявні інструменти платформи, ви зможете додавати в онлайн-каталог будь-яку кількість товарних карток з детальним описом характеристик, фото та відгуками покупців.

Крім перерахованих можливостей, двигун OpenCart дозволяє:

  • встановлювати ціни для оптових та роздрібних покупців; розширювати функціональні можливості інтернет-магазину (за рахунок впровадження додаткових модулів);
  • додавати різноманітні елементи меню (чат з онлайн-консультантом, підписки на e-mail розсилку, форму зворотного зв'язку з магазином, інтеграцію із соціальними мережами та інше);
  • налаштувати інтеграцію проєкту з різними системами CRM;
  • налаштувати систему фільтрації, сортування, імпорту та експорту товарів на свій розсуд.


Довіривши створення сайту на Опенкарт професійним фахівцям, ви отримуєте оптимізований для пошукових систем і зручний в навігації інтернет-магазин. Дана платформа зробить ваш e-commerce проєкт відомим, успішним та прибутковим. Використовуючи цю технологію, ви зможете розпочати ваш бізнес вже сьогодні.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.11.2021 | Переглядів: 798 | Разработка, OpenCart, сайт

Читайте також на цю тему: