Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

5 аксесуарів успішної бізнес-леді

Автор: Світлана Прокоф'єва, 01.04.2021, 16:09:59 5 аксесуарів успішної бізнес-леді

Від зовнішнього вигляду бізнес-леді залежить те, як її сприймають підлеглі, партнери по бізнесу та потенційні клієнти. Особливу увагу при цьому варто приділити вибору аксесуарів, адже це саме ті дрібниці, які роблять образ завершеним і стильним, а також підкреслюють вашу індивідуальність та соціальний статус.

№1 Наручний годинник

Годинник необов’язково повинен бути дорогим. Головне, щоб він мав лаконічний стильний дизайн і якісний шкіряний ремінець або ланцюжок зі сталі чи дорогоцінних металів. Також у діловий образ ідеально впишуться смарт часы для женщин або унісекс. Завдяки своїй багатофункціональності, такий гаджет допоможе у веденні справ.

№2 Сумка, портфель або тека для паперів

Вибір аксесуара в цьому випадку буде залежати лише від ваших уподобань, проте брати на ділову зустріч дорогу сумку чи портфель з кричущим логотипом вважається моветоном. Головне ― строгий стиль та якісна фурнітура. Перевагу варто віддавати моделям, виготовленим зі шкіри.

№3 Гаманець або візитниця

Краще за все, якщо по стилю та матеріалу виготовлення гаманець або візитниця будуть підібрані до сумки чи портфеля. Такий аксесуар повинен бути простим і водночас елегантним. Також варто слідкувати за тим, щоб гаманець або візитниця закривались без зусиль, інакше переповнений аксесуар зіпсує ваш образ.

№4 Шийна хустка або шарф

Хустка або шарф з шерсті, шовку чи кашеміру ― класичний аксесуар бізнес-леді, який чудово поєднується як з костюмом або сукнею, так і пальто. Головне при його виборі уникати кричущих забарвлень або недоречних принтів.

№5 Ювелірні прикраси

Серед ювелірних прикрас можна обрати будь-що:

  • сережки;
  • ланцюжок;
  • один або кілька перснів;
  • браслет.


Ви можете обрати як одну з них, так і всі одразу, головне, щоб вони поєднувалися між собою. Прикраси повинні бути елегантними та витонченими. Масивні ювелірні вироби ― далеко не найкращий варіант для створення образу в діловому стилі.

Всього кілька вдало підібраних аксесуарів і ви справлятимете враження успішної людини, яка знається на своєму ділі.

Автор: Світлана Прокоф'єва, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 01.04.2021 | Переглядів: 3441 | Часы, гаджеты, аксесуары

Читайте також на цю тему: