Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як заробити грошей, сидячи вдома

Автор: Оксана Загороднюк, 16.04.2021, 17:50:31 Як заробити грошей, сидячи вдома

Далеко не секрет, що в нинішнє століття інформаційних технологій Інтернет може стати цілком істотним джерелом доходів. Цей факт найбільш актуальний для людей, які не мають можливості повноцінно працювати. І в цьому допоможе нам експерт сайту Zarobitok.Press Вольдемар Воронцовський.

Як заробити грошей, сидячи вдома? Фріланс (віддалена робота) полягає у своєрідному творчості, яка приносить непоганий заробіток. Суть даної діяльності варіюється від простих маніпуляцій (серфінг сайтів) до створення складних інтернет - проєктів, тому кожен в змозі знайти роботу відповідно до наявних здібностей.

Як заробити грошей, сидячи вдома в домашніх капцях?

Напевно, будь-який активний користувач всесвітньої павутини запропонує скористатися однією з пошукових систем, щоб вирішити навіть таке серйозне питання. Але не слід розраховувати на швидкий результат. Часом доводиться переглянути велику кількість інформації, перш ніж знайти гідну пропозицію. До того ж немає гарантії на доброчесність з'явився замовника.

Щоб не виникали подібні ситуації, були створені спеціальні біржі фрілансу. Саме там замовники й виконавці знаходять один одного, причому їх діяльність контролюється Службою модераторів. Завдяки їхній праці фрілансери завжди отримують заслужену оплату, а роботодавці своєю чергою – якісне замовлення.

Читайте також статтю: 60 бізнес-ідей, як заробити вдома.

Принцип роботи бірж.

"Механізм" роботи запускається тоді, коли роботодавець розміщує новий проєкт на сайт. Далі виконавці подають заявки на виконання. Користувач, заявка якого затверджена, призначається виконавцем. Зазвичай замовники уважно стежать за рейтингом і портфоліо (зокрема по обраній темі) фрілансера.

Перші кроки.

Насправді все набагато простіше, ніж здається. Заробити гроші, не виходячи з дому, можна пройшовши реєстрацію на відомих біржах: Free-lance і Weblancer. Там пропонують такі види діяльності, як програмування, дизайн, рерайтинг, Копірайтинг, переклади та багато іншого.

Перспективи віддаленої роботи досить високі, але новачкам доведеться складно. Найбільша небезпека, яка їх підстерігає - відсутність замовлень або проєктів. Зазвичай цей факт створює дискомфорт на психологічному рівні і його важко придушити. Однак даний недолік компенсується повною свободою в часі. До того ж можна працювати за різними напрямками, що зробить життя менш одноманітним.

Таким чином, перш ніж приступати до роботи, потрібно визначитися з тематикою – вона повинна бути захоплюючою саме для вас. Тільки в цьому випадку можна заробити грошей дома без зайвих турбот.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 16.04.2021 | Переглядів: 1765 | фриланс, трудоустройство, работа

Читайте також на цю тему: