Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Мамопластика грудей: види, показання, особливості

Автор: Мария Никулина, 29.08.2021, 18:09:44 Мамопластика грудей: види, показання, особливості
У відділенні пластичної хірургії проводять операції по пластиці грудей, як за медичними, так й естетичними показаннями. Це може бути підтяжка, збільшення або зменшення розміру, корекція форми, установка імплантів та ін. В клініці «Мед-Атлант» в Івано-Франківську мамопластика грудей виконується досвідченими пластичними хірургами з багаторічним досвідом успішної роботи. 

 

Види та показання до проведення мамопластики

Мамопластика буває естетичною або реконструкційною. Це пластичні операції, які проводять на молочних залозах з метою корекції, відновлення або усунення вроджених дефектів. До основних видів мамопластики відносять підтяжку, збільшення та зменшення розміру, корекцію форми, установку, заміну та видалення імплантів, реконструкцію ареоли та соска. 

До показів для проведення пластичної операції на грудях відносять наступне: 

  • втрата пружності та форми молочних залоз; 
  • асиметрія; 
  • мікромастія; 
  • болі в спині  при великому розмірі грудей; 
  • реконструкція після травм або мастектомії; 
  • заміна/видалення імплантів та ін. 


За посиланням https://med-atlant.if.ua/plastychna-hirurgiya можна докладніше дізнатися про пластичну хірургію в приватному медичному центрі в Івано-Франківську. Записатися на консультацію можна в будь-який зручний час та вибрати фахівця. 

На прийомі досвідчений пластичний хірург після збору анамнезу та огляду запропонує оптимальний варіант, враховуючи індивідуальні особливості кожної жінки. Він виключить наявність можливих протипоказань, як загальних, так й психологічних.

Особливості проведення пластики грудей

Як й будь-який інший вид оперативного втручання, у мамопластики є свої протипоказання. До них відносяться онкологічні та хронічні захворювання в стадії загострення, наявність новоутворень, погане згортання крові, нестабільний психологічний стан пацієнтки та ін. 

Перед пластичною операцією буде потрібна не тільки консультація хірурга, а й комплексна діагностика. Вона включає здачу лабораторних аналізів (загальний та біохімічний аналіз крові та сечі, на згортання, цукор та інші за медичними показаннями), проходження УЗД молочних залоз, відвідування терапевта та при необхідності мамолога. 

З огляду на тип оперативного втручання, виконується загальний наркоз або місцеве знеболення. Після процедури пацієнтка перебуває в відділенні стаціонару під наглядом фахівця. У стаціонарі створені комфортні умови для перебування, гарантується правильне харчування та комплексний догляд з боку уважного та професійного медичного персоналу. 

Залежно від типу хірургічного втручання та складності визначається тривалість реабілітації. В кожному випадку підбирається індивідуальний спосіб пластичної хірургії на молочних залозах. При цьому враховуються побажання жінки, наявність протипоказань, стан здоров'я, вік та інші важливі чинники.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.08.2021 | Переглядів: 2571 | маммология, импланты, маммолог, маммопластика

Читайте також на цю тему: