Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як доглядати за пристроями glo pro, glo hyper та hyper+

Автор: Олег Ковальский, 02.09.2021, 15:40:24 Як доглядати за пристроями glo pro, glo hyper та hyper+

На правах реклами. 

glo призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину. 

Оскільки девайси для нагрівання glo pro, glo hyper і hyper+ є відносно новим способом споживання тютюну, а в основі їхньої роботи лежить інноваційна технологія, у багатьох користувачів-початківців можуть виникати різні питання. Перш за все вони пов'язані з використанням самого пристрою та стіків, але обслуговування має настільки ж велике значення. 

Девайси для нагрівання тютюну потребують періодичної чистки, оскільки тільки за таких умов вони будуть зберігати свою працездатність. Відсутність цього етапу або недбале поводження можуть призвести до проблем із виробом та вплинути на його нормальну роботу. 

Чому пристрої потребують чищення 

В основі роботи всіх девайсів, пропонованих на https://myglo.com.ua/, полягає технологія індукційного нагрівання тютюну до 250° C у стандартному режимі. У циліндричній камері потрібно розмістити стік, який буде нагріватися під час роботи пристрою будь-якої моделі. Внаслідок цього утворюється насичений нікотином аерозоль. 

Незважаючи на відсутність диму і попелу*, під час нагрівання стіків, частинки тютюну можуть залишатися в камері після використання. Згодом вони можуть потрапляти на нагрівальні елементи, що може скоротити термін служби пристрою або негативно позначитися на його працездатності. 

У зв'язку з цим, використовуючи спеціальну щіточку або палички**, необхідно очищати внутрішню камеру від пилу, залишків тютюну та інших забруднень. 

Як чистити пристрій 

До стандартної комплектації входять базові аксесуари, серед яких ви знайдете спеціальну щіточку. Вона необхідна для очищення внутрішньої камери, де здійснюється безпосереднє нагрівання тютюнових стіків. 

Для здійснення чистки відкрийте верхній затвор і невеликий отвір, розташований знизу пристрою. Після цього очистіть девайс з обох сторін, як це зазначено на малюнку в інструкції користувача. Важливо відзначити, що використовувати сторонні аксесуари або предмети не можна, оскільки вони можуть пошкодити девайси. 

Де купити аксесуари для чищення glo 

Замовити  щітки та палички для очищення девайсів можна на офіційному сайті бренду – https://myglo.com.ua/a/products/accessories. На цій же сторінці ви знайдете чохли, які допомагають захистити корпус пристроїв від забруднень. Вироби бувають декількох видів, залежно від матеріалу виготовлення: 

  • силіконові – мінімізують ковзання, допомагають захистити девайс від постійного тертя, мають безліч варіантів забарвлення, майже не збільшують розмір пристрою; 
  • текстильні – забезпечують захист корпусу від різних забруднень і пилу, представлені в декількох кольорах, мають пластикову основу; 
  • шкіряні – виконані з натуральної шкіри, також мають пластикову основу, презентабельно виглядають, забезпечують пристрою для нагрівання тютюну високу ступінь захисту, відрізняються високою зносостійкістю. 


За необхідності, забруднення з корпусу можна прибирати сухою ганчіркою. Пам'ятайте, що використовувати для цієї мети спирт або ацетон не можна – вони можуть легко потрапити всередину девайсу, пошкодивши його комплектуючі. 

* Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти. 

** Ця продукція призначена для використання виключно з glo. 

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 02.09.2021 | Переглядів: 1791 | сигареты, гаджеты, glo

Читайте також на цю тему: