Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2007 » Август » 21 » 10:03:11

Ежегодная велоэстофета пройдёт через Житомир

21.08.2007, 10:03:11 4723 0
Ежегодная велоэстофета пройдёт через Житомир

З нагоди Дня фізичної культури і спорту відбудиться традиційна щорічна естафета. Її організатор – Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Біля 100 велосипедистів з 9 західних областей країни стартуватимуть 30 серпня в Ужгороді. 7 вересня естафета проходитиме через міста Бердичів і Житомир, а 8 вересня спортсмени завітають у Коростишів.

О 16 годині 7 вересня на майдані С.П.Корольова в Житомирі відбудеться урочиста зустріч керівництва та громадськості області з учасниками велоестафети.

8 вересня спортсмени зустрінуться з учасниками південного і східного напрямків у Києві біля арки «Дружби народів». Там на спеціальному постаменті представники команд закріплять прапори всіх областей нашої держави.


ДОВІДКА: Велоестафета охоплює всі регіони України і проходить за трьома маршрутами одночасно:

  • західний маршрут: Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Львів, Луцьк, Рівне, Хмельницький, Вінниця, Житомир, Київ.
  • південний маршрут: Севастополь, Сімферополь, Херсон, Миколаїв, Одеса, Кіровоград, Черкаси, Переяслав-Хмельницький, Київ.
  • східний маршрут: Луганськ, Донецьк, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Полтава, Харків, Суми, Чернігів, Київ.
Метою заходу є об’єднання громадян усіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції, шляхом популяризації здорового способу життя, залучення молоді та широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: