Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2008 » Ноябрь » 17 » 21:07:55

В Житомире демонтируют незаконно установленную наружную рекламу

17.11.2008, 21:07:55 3405 0
В Житомире демонтируют незаконно установленную наружную рекламу

Виконавчий комітет Житомира прийняв рішення про демонтаж самовільно встановлених об’єктів зовнішньої реклами. Це стосуються рекламоносіїв, місця розміщення яких є комунальною власністю м.Житомира.

Як повідомили "Бізнес Житомиру" в прес-службі Житомирський міськраді, власники рекламних носіїв не отримали відповідного дозволу на встановлення об’єктів реклами. Окрім того, їм були вручені відповідні приписи, проте вимоги приписів досі не виконані.

Серед списку самовільно встановлених рекламоносіїв – банери на фасадах будинків, спеціальні наземні конструкції, тимчасові виносні спеціальні конструкції, банери на парканах, лайтпостери і т.д.

Роботи по демонтажу будуть проводити КП “Реклама” спільно з управлінням житлового господарства міської ради, управлінням комунального господарства міської ради, КП “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління”, КП “Міськсвітло” та за згодою: підрозділом муніципальної міліції з охорони об’єктів комунальної власності міста Житомира управління державної служби охорони при УМВС України в Житомирській області, відділом Державтоінспекції УМВС України в Житомирській області, Житомирським обласним управлінням у справах захисту прав споживачів.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: