Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Туризм

Як правильно оформити необхідні документи для роботи у морі?

Автор: Оксана Загороднюк, 25.08.2022, 18:58:53 Як правильно оформити необхідні документи для роботи у морі?
Перед тим як спокійно відпливати на роботу, працівники морської галузі повинні розв'язувати питання з документами, які потрібні зараз для того, щоб розпочати свою професійну діяльність. Бути частиною команди, яка займається морськими вантажними, чи пасажирськими перевезеннями означає відповідати усім нормам та критеріям, яких потребує ця непроста професія.

Та для того, щоб довести роботодавцю свою професійну придатність, потрібно підтвердити це на паперах, що свідчать про профільну освіту та досвід роботи, а ось оформити усі потрібні документи, можна за допомогою профільної агенції з великим досвідом роботи https://docs.seamensway.com/. Адже професія моряка доволі не легка, має свої нюанси, потребує професійності, певних вмінь, які необхідні в морі.

Які документи необхідні для роботи в морі?

  • Паспорт моряка Це документ який засвідчує особистість моряка та офіційно дозволяє працювати на морських просторах. Паспорт моряка дає можливість без ускладнень перетинати кордон та можливість заходити на іноземні порти без оформлення додаткових віз та інших документів. Зазвичай такий паспорт видається на термін 5 років з можливістю продовження. Для отримання у вас має бути диплом про морську освіту або сертифікат про кваліфікацію.
  • Сертифікат, який засвідчує, що ви ознайомились з правилами безпеки та пройшли інструктаж. Такий сертифікат зазвичай також видають строком на 5 років.
  • Послужна книжка моряка. Це документ, який фіксує стаж роботи моряка.

Для того аби оформити документи моряка вам знадобиться:

  • паспорт (копія); 
  • ідентифікаційний код (копія);
  • диплом моряка; фото 3,5х4,5;
  • закордонний паспорт

Зараз є безліч компаній, які допомагають оформити працівникам екіпажу перелік усіх необхідних документів. Окрім того, вас можуть допомогти з проходженням CBA тестів, правами на управління маломірними судами, візою, сертифікатом та дипломуванням. Якщо у цих питаннях ви не надто досвідчені та не знаєте як відбувається процес отримання усіх необхідних документів, ви можете звернутись до компанії яка буде вам у цьому допомагати.

При виборі підприємства варто звертати увагу на досвід роботи компанії, їх гарантії безпеки та швидкість виконання задач, які поставлені перед компанією і найголовніше - обізнаність у цій сфері. Займатись оформленням слід заздалегідь, адже можуть бути різного роду затримки або неясності як це зазвичай буває з паперовими питаннями. Отож для того, щоб все було вчасно, а не галопом і ризиком відкласти рейс та залишитись без права на роботу та коштів, які ви повинні були заробити думайте наперед. Як правило на сайті таких компаній можна отримати додаткову інформацію про вакансії, отримати онлайн та офлайн консультацію.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Туризм" на ЖЖ.info


Туризм | 25.08.2022 | Переглядів: 559 | плаванье, моряк, рейс, работа в море

Читайте також на цю тему: