Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Ярмоленко може повернутися в «Динамо»

Автор: Артем Кондратюк, 09.05.2022, 13:09:36 Ярмоленко може повернутися в «Динамо»
Кар'єру Андрія Ярмоленко у «Вест Хемі» важко назвати вдалою. За чотири сезони, які українець провів на Туманному Альбіоні, йому так і не вдалося стати основним гравцем «молотобійців». Найближчим часом він може покинути Лондон. Не виключено, що свою кар'єру футболіста він закінчить там де все починалося — в Києві.

В кінці квітня Ярмоленко розповів журналістам, що ймовірно покине «Вест Хем». Достатньої ігрової практики він не отримує, адже головний тренер «молотобійців» Девід Мойес надає перевагу іншим футболістам. Андрій в основному виходить на заміну. Звісно, його не влаштовує така ситуація.

Букмекерська контора «Фавбет» впевнена, що футболіст повернется в Київ і буде захищати кольори київського «Динамо». Андрія завжди раді бачити в столиці України. Без сумнівів, там він знову стане справжнім лідером. Ймовірність, що Ярмоленко завершить кар'єру футболіста в «Динамо» оцінюється коефіцієнтом 2,50.

До речі, цей букмекер пропонує всім своїм клієнтам привітальний бонус до 4500 гривень. Таким чином, «Фавбет» вирішив підтримати українців у ці скрутні часи, а сам Андрій є амбассадором цієї компанії.

Варто зазначити, що контракт Ярмоленка з «Вест Хемом» закінчується влітку цього року. Продовжувати він його не хоче. Тож вже незабаром Андрій буде в пошуках нової для себе команди.

Поки що в послугах Андрія зацікавлені команди з чемпіонатів Туреччини та Саудівської Аравії. Також є варіанти з переїздом в Іспанію й Італію. Проте сам Ярмоленко наголошую на тому, що вже давно задумувався над тим, щоб повернутися в «Динамо».
Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 09.05.2022 | Переглядів: 1053 | ставки, Букмекер, футбол

Читайте також на цю тему: