Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Рейтинг кращих контор, де можна робити букмекерські ставки

Автор: Сергій Ковальчук, 20.07.2022, 15:26:15 Де робити букмекерські ставки – кращі контори України та їх рейтинги

Якщо ви плануєте грати в українських букмекерських конторах, то зможете обирати серед десятків букмекерів. Серед них є як ліцензовані компанії (працюють за ліцензіями КРАЇЛ), так и ті контори, що працюють за міжнародними ліцензіями. Розберемося, в яких конторах найкраще робити букмекерські ставки

Відмінності легальних та офшорних контор

В 2021 році в Україні було створено КРАЇЛ – спеціальний орган, що контролює діяльність букмекерських контор, видає компаніям ліцензії та захищає інтереси гравців у тих випадках, коли букмекери порушують правила. Якщо ви обираєте одну з ліцензованих українських контор, вам доведеться виплачувати податки – певний відсоток від отриманих виграшів. Реєструючись в офшорних конторах, вам не доведеться сплачувати податки, але у податкової можуть виникати певні питання щодо отримання коштів на банківські картки.

Як формується рейтинг букмекерів України

Рейтинг кращих букмекерських контор України – це зручний та функціональний інструмент, який дозволяє обрати кращу контору для ставок на спорт. При створенні рейтингу букмекерів до уваги беруться наступні параметри:

  • наявність ліцензії для прийому ставок в онлайн-форматі або через ППС;
  • глибина лінії та розпису матчів, а також якість лайв-розділу;
  • рівень маржи та вигідність коефіцієнтів в лайві та лінії;
  • наявність та цінність бонусних програм, а також акцій букмекера;
  • зручність та різноманітність способів внесення коштів та отримання виплат;
  • стабільність роботи служби підтримки букмекерської контори.


Кожна букмекерська контора з рейтингу спочатку детально аналізується за окремими критеріями, а лише потім формується загальне враження щодо певної контори. Саме воно й подається у вигляді рейтингу.

Рейтинги букмекерів України

Всі букмекерські контори, що додаються до рейтингу, діляться на кілька категорій. Цей розподіл залежить від того, як якісно та стабільно працюють певні букмекери. Загалом рейтинг букмекерів України виглядає приблизно наступним чином.

80-100% - кращі букмекерські контори країни. Найвищі місця в рейтингу букмекерів віддані тим конторам, котрі пропонують гравцям найкращі умови для ставок, швидку реєстрацію, прості правила та завжди видають виграші в повному обсязі.

60-80% - непогані букмекери з певними недоліками. Деякі контори помітно поступаються топовим компаніям, наприклад, не транслюють матчі в лайв-режимі або занижують котирування на смолмаркетах. Тим не менш, ці контори також можна рекомендувати для ставок на спорт в Україні.

30-60% - деякі контори не можна вважати відверто поганими, але їх умови невигідні для більшості гравців. До цієї категорії зазвичай потрапляють букмекери, що виплачують виграші з затримками або іноді порушують власні ж правила.

0-30% - найгірші букмекерські контори, які ні в якому разі не можна рекомендувати для ставок на спорт в Україні. Такі компанії часто працюють за фейковими ліцензіями, можуть затримувати виплату виграшів або зовсім відмовляти в виплатах.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 20.07.2022 | Переглядів: 2263 | букмекерские конторы, Спорт, ставки

Читайте також на цю тему: