Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Ставки на гру Туніс – Франція

Автор: Сергій Ковальчук, 18.11.2022, 12:50:45 Ставки на гру Туніс – Франція

20 листопада в рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу відбудеться футбольна зустріч Туніс – Франція. Спортивна подія пройде на стадіоні «Едюкейшн Сіті», що в катарському місті Аль-Райян. Команди представляють групу D, в якій також виступають збірні Австралії та Данії.

На поле вийдуть поки що чинні чемпіони світу, в намірах яких захистити титул. Тому гра викликає велику цікавість в плані перегляду та беттингу. На протистояння Туніс – Франція ставки вже приймаються в букмекерській компанії Паріматч. Перевагу аналітики віддають представникам Європи.

Коротка інформація про суперників

«Орли Карфагену» знаходяться на 30-ій позиції в рейтингу ФІФА. Підопічні Жалеля Кадрі хоч і вважаються однією з найсильніших збірних на африканському континенті, команда виступає нестабільно. Колективу не вистачає гостроти в атаці. Збірна грає достатньо прямолінійно і без креативу. Це значно полегшить роботу досвідченим французьким захисникам.

Збірна Тунісу наприкінці вересня провела товариську зустріч з Бразилією. Екзамен «орли Карфагену» не пройшли. Вже в першому таймі бразильці без особливих зусиль зробили рахунок 4:1, після чого довели гру до переваги в чотири м’ячі.


Французи ж мають кращий і більш глибокий склад. Підопічні Дідьє Дешама вважаються головними претендентом на перше місце в групі. Збірна Франції невдало провела Лігу націй, але було видно, що тренерський штаб не ставив за мету виграти цей турнір буль-якою ціною. Досвідчений тренер готував команду до головних змагань чотириріччя та має намір разом з командою залишити звання чемпіонів за собою і надалі.

В складі французів багато зіркових футболістів. Чого тільки варті Бензема, Мбаппе, Грізманн, Жиру та Менді. Але якщо «трикольорові» зможуть забезпечити собі прохід в плей-офф достроково, то на третій тур Дідьє Дешам може не випустити ключових футболістів, що зіграє на руку представникам Тунісу.

Коефіцієнти на гру по лінії букмекера Паріматч

В беттінговій компанії Паріматч пропонуються такі коефіцієнти на протистояння між «орлами Карфагену» та чинними чемпіонами світу:

  • перемога Тунісу – 9,80;
  • нічия – 5,10;
  • перемога Франції – 1,32.



Враховуючи таку перевагу номінальних гостей, пропонується вивчити додаткові ринки. Наприклад, букмекер Паріматч пропонує поставити на фори чи тотали, або вгадати точний рахунок зустрічі. Перемога французів з різницею в два або більше м’ячів не здається чимось неймовірним. А ставки на фору Франції (–1,5) приймаються з коефіцієнтом 1,96.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 18.11.2022 | Переглядів: 403 | футбол, букмекерские конторы, ставки, Чемпионат мира

Читайте також на цю тему: