Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Як обрати кімнатний біотуалет та чи обов'язково потрібні рідини до нього?

Автор: Оксана Загороднюк, 21.10.2022, 19:12:35 Як обрати кімнатний біотуалет онлайн в Україні

Кімнатний біотуалет - це простий пристрій з великим вибором різноманіття моделей. Спочатку може здатися, що різниця між ними не суттєва, але особливості будови, експлуатації та обслуговування, напряму залежать від необхідних, особисто кожному, функцій та характеристик.

63516a3935782.jpg

Як правильно вибрати Біотуалет?

Інтернет-Магазин кімнатних біотуалетів BABACHOK пропонує великий вибір моделей Біотуалетів з усіма необхідними характеристиками на вибір. Біотуалети, що пропонуються на сайті babachok.com.ua прославлені своєю якістю матеріалів та зборки, сучасними інженерними рішеннями. Вони розраховані на значний термін використання, легке спустошення та обслуговування, включаючи високу функціональність. BABACHOK співпрацює як з роздрібними покупцями, так і з оптовими, включаючи бюджетні організації. Замовити можна по всій Україні в один клік.

Сайт простий, інформативний, адаптований для простого використання з максимум характеристик та необхідної інформації. Важливість правильного вибору біотуалету напряму залежить від легкості використання та обслуговування. Тому найлегший спосіб обрати саме той біотуалет, що потрібен саме Вам - це замовити зворотний дзвінок і отримати безкоштовну, якісну онлайн-консультацію.

Факторів, на які слід звернути увагу - багато.

Треба врахувати:

  • максимальну допустиму вагу людини (від цього залежить навантаження на корпус)
  • вага та габарити біотуалету (особливо важлива висота)
  • можливість використовувати зі спеціальними поручнями - підставкою
  • тип змиву помпа, поршень або кнопка (електро або водопровід)
  • об'єми верхнього бака з водою та нижнього для відходів (від цього залежить частота спустошення)
  • наявність індикаторів заповнення (як нижнього бака, так і верхнього)
  • наявність клапана скидання надлишкового тиску у нижньому баку (запобігає розбризкуванню під час спустошування бака)
  • наявність поворотного зливного патрубка для відходів
  • можливість увімкнути верхній бак до водопроводу.


Дезінфікуючі Рідини для Біотуалетів

Дезінфікуючі рідини для біотуалетів є обов'язковими для зручного використання та обслуговування біотуалета. Дезінфікують та ароматизують, забезпечують гігієну та створюють у приміщенні відчуття чистоти і свіжості.

63515872277c3.jpg

Щодо самої експлуатації та обслуговування є важливі рекомендації. Коли біотуалет розпакований та зібраний (верх і низ його з'єднані), треба підготувати до використання, а тобто:

1. залити в нижній бак спеціальну рідину нейтралізації відходів по інструкції на упаковці рідини та додати ще два літри води, незалежно від об'єму нижнього бака та потрібного дозування нейтралізатора. Це обов'язково, адже конструкція нижнього бака обладнана спеціальною металевою засувкою з гумовим ущільнювачем, які забезпечують відсутність неприємних запахів.
*але якщо рідина не використовувалась, внутрішнє середовище бака для відходів накопичуватиме гази ташкідливі активні речовини що мінімізує комфорт та безпеку для здоров'я людини під час використання біотуалета.

2. залити в верхній бак спеціальну дезодоруючу рідину по інструкції, плюс воду до заповнення. Це значно покращує процес змиву, утворюючи захисну мікроплівку на чащі, посилюючи змивні властивості води, змащуючи деталі біотуалету та цим подовжуючи їх термін служби, а також такі рідини виконують функцію ароматизатора не тільки під час змиву.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 21.10.2022 | Переглядів: 643 | домашний туалет, туалет, біотуалет

Читайте також на цю тему: