Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Солодка зима разом із ТМ «Ласунка»

Автор: Кристина Минаренко, 29.11.2021, 16:26:13 Солодка зима разом із ТМ «Ласунка»
Гарна звістка для усіх шанувальників солодкого. В асортименті ТМ «Ласунка» з’явилася особлива новинка – морозиво «Злиток»! Незвичайна форма та характерна вага одразу дають зрозуміти, чому десерт має саму таку назву. Тож і смаки морозива ми назвали відповідно – Gold, Bronze, Platinum. 

Карамельна спокуса в золоті

Злиток ванільного морозива, що приховує всередині смачний карамельний соус – неймовірне поєднання, перед яким дуже важко встояти. А шар збитої глазурі зі смаком крем-брюле, що огортає морозиво зверху, робить десерт довершеним та винятковим. Скуштуйте злиток «Gold» в яскравій золотій обгортці та переконайтесь на власний досвід.
 
Цінителям класики – злиток у бронзі
Не забули ми й про прихильників класичних поєднань у десертах. Адже, що може бути знайоміше за біле морозиво у поєднанні з вишневим наповнювачем. Доповнює цю картину збита шоколадна глазур. Упевнені поціновувачі традиційних смаків стовідсотково будуть задоволені. Обгортка морозива «Bronze» відповідає загальному стилю та має глибокий колір бронзи, що додає десерту особливого характеру.

Елегантна платина – шанувальникам шоколадних смаків

Відома фраза «Шоколаду багато не буває» повністю відображає ідею злитку «Platinum». Адже шоколадне морозиво із шоколадним соусом під збитою білою шоколадною глазур’ю по праву оцінять тільки справжні фанати шоколаду. Цей десерт ми загорнули в обгортку кольору платини, тож не помітити його просто неможливо. 
 
Наша новинка «Злиток» ще раз доводить, що насолоджуватись морозивом можна не тільки влітку. Бо цей десерт ідеально підійде як для святкового столу, так і для простої зустрічі у колі близьких та друзів. 
 
Бажаєте дізнатися більше про усі новинки ТМ «Ласунка», переходьте за посиланням https://lasunka.com/. На нашому сайті ви знайдете не тільки новини про асортимент, діючі розіграші, а і блог з корисними порадами та цікавими рецептами, приміром, Гарбузовий пиріг чи Пиріг з груш.
Автор: Кристина Минаренко, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 29.11.2021 | Переглядів: 813 | десерты

Читайте також на цю тему: