Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будівництво

Шуруповерт, різновиди та відмінності

Автор: Сергій Ковальчук, 20.09.2022, 20:08:01 Шуруповерт, різновиди та відмінності

Шурупокрут – такий же незамінний інструменту в арсеналі майстра, як і молоток у квартирі, чи сокира на дачі. А акумуляторний дриль-шурупокрут – це не тільки корисний, але й дуже зручний інструмент. Мільйони людей у всьому світі вже переконались у цьому. Якщо ви ще не один з них – переходьте на сайт INTERTOOL.ua за посиланням: https://intertool.ua/catalog/elektroinstrument-i-oborudovanie/shurupoverti/, та оберіть собі надійного помічника.

Відмінності акумуляторних шурупокрутів 

Порівнюючи акумуляторну техніку з мережевою перше що кидається в око – відсутність необхідності шукати розетку. Так, для заряджання акумуляторів використовується зарядна станція, що живиться від електромережі. Але сам шурупокрут до неї не прив’язаний. Тому його можна застосовувати там, де електрична мережа тільки планується, або навіть не планується. Достатньо під’єднати акумулятор й інструмент вже готовий до роботи.

Друга відмінність акумуляторної техніки від мережевої – характеристика, що визначає продуктивність шурупокрута. У мережевої це потужність двигуна, у акумуляторної – напруга живлення акумулятора. В електромережі напруга має сталий показник. Він змінюється штучно для кожного інструменту шляхом додання до конструкції перетворювачів (наприклад, трансформатори), що на виході дають напругу, необхідну для живлення електродвигуна певної потужності.

На відміну від електромережі, акумулятор має обмеженій ресурс. Під ресурсом розуміють можливість певний час підтримувати визначену напругу для живлення двигуна. Зазвичай розрахунковий час безперервної роботи роблять приблизно однаковий у всіх шурупокрутів, не залежно від характеристик. Тому саме напруга живлення визначає продуктивність шурупокрута: більша напруга – більша потужність встановленого двигуна – продуктивніша робота.

Обираючи шурупокрут також варто звертати увагу на:

  • Кількість обертів;
  • Максимальний крутний момент;
  • Кількість положень регулятора моменту;
  • Робочий діаметр свердел;
  • Ергономіка.


Головне у шурупокруті – це здатність швидко та якісно виконати поставлене завдання. І вдвічі приємніше, коли він ще й зручно лежить у руці, а його ціна радує око й гаманець. Тому завітайте за вказаним вище посиланням на сайті INTERTOOL.ua та оберіть собі вірного помічника.

INTERTOOL – інструмент в кожен дім. 

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Будівництво" на ЖЖ.info
Будівництво | 20.09.2022 | Переглядів: 369 | шуруповерт, строительная техника

Читайте також на цю тему: