Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Тернопільська меблева компанія «ТерМес»

Автор: Сергій Ковальчук, 30.10.2018, 14:03:36 Тернопільська меблева компанія «ТерМес»

Меблі – це жива історія

Меблі – це основа та саме той предмет інтер’єру в домі, з яким ми знаходимось у щоденному тісному зв’язку. Це саме та річ, яка має слугувати власнику роками і змінюватись лише для оновлення інтер’єру. Раніше, меблі використовували як предмети захоплення, колекціонування та показ своєї статусності. Матеріали підбирались ретельно та виважено, цінувались вироби з червого дерева, з різьбою ручної роботи та унікальними дизайнерськими рішеннями. Ми вирішили зберегти історію філософії виготовлення меблів та перенести її у XXI століття.

Наша робота зводиться не тільки до майстерного виготовлення меблів. Насамперед, під час створення будь-якого проекту – важлива довіра та комунікація з клієнтом. Саме тому, команда «ТЕРМЕС» оживлює інтер’єр, адже на першому місці – клієнт зі своєю мрією, яку ми відчуваємо та втілюємо в життя.

Тернопільська меблева компанія «TerMes» існує на рикну України з 1996 року. Це дає змогу використовувати досвід не тільки у проектуванні та виготовленні меблів, а й можливість швидко адаптовуватись до сучасних трендів, шляхом використання нових дизайнерських рішень та потужного технологічного виробництва.
 

Компанія «Термес» – це крок до реалізації заповітних мрій

Меблева компанія «Термес» використовує багаторічний досвід у виробництві та продажу меблів. Ми не беремо за основу питання швидкості у роботі, хоч і завжди враховуємо побажання клієнта щодо сроків виготовлення.

Насамперед – послідовність та етапність. Коли до нас звертається замовник, ми уважно ставимось до кожної ідеї, деталізуємо її, щоб вподальшому втілити в реальність неперевершений результат. Поряд з нашими клієнтами завжди знаходяться компетентні спеціалісти, які з радістю проконсультують у будь-якому питанні, що стосується виготовлення, проектування чи дизайну меблів. Завдання клієнта – дати історію, а наше – розповісти цю історію через меблі.
 

Переваги співробітництва з «ТЕРМЕС»

Коли Ви плануєте купити меблі в Тернополі то можете стикнутись із наступною проблемою: не у кожної компанії є можливість виготовляти їх на власному виробництві. Перевагою компанії «ТЕРМЕС» серед інших салонів меблів у Тернополі є власне виробництво. Для замовника, в першу чергу, це надійність виробника, адже компанія має можливість контролювати кожен етап виготовлення меблів.
 

Ми створюємо меблі, які розповідають про Вас

За час існування на тернопільському меблевому ринку, ми зрозуміли не тільки необхідність у якісному виробництві, але й у послідовному та комплексному наданні послуг. Звертаючись до компанії «ТЕРМЕС» ви отримуєте якісне обслуговування, яке включає в себе:

  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • Гнучку цінову політику;
  • Оригінальний дизайн на замовлення;
  • Роботу виключно із якісними матеріалами.


Саме з нами Ви можете втілити ідею в реальність, просто залишивши на сайті заявку на виготовлення кухні на замовлення - termes.com.ua/kuhnya

За 19 років праці на ринку України, команда меблевого салону «ТЕРМЕС» стала компетентною у виготовленні меблів для наступних категорій:

  • Кухні;
  • Вітальні;
  • Ванні кімнати;
  • Спальні;
  • Шафи-купе.


Але виробництво компанії не обмежується тільки у виготовленні меблів для помешкань, також ви можете замовити меблі для торгівлі чи офісу або ж обрати для себе серійні (готові) меблі. Це є достатньо зручна послуга в Наш час, адже Вам не доведеться чекати. Все, що необхідно – просто поцікавитись актуальним асортиментом.
 

«ТЕРМЕС» на крок попереду

Ми прораховуємо все до найменших дрібничок, а тому з впевненістю можемо зазначити, що за час нашого співробітництва клієнт отримує:

  • Дотримання встановлених сроків виготовлення меблів;
  • Гарантію якості на 24 місяці та клієнтську підтримку після завершення проекту.
 

На сайті «ТЕРМЕС» Ви можете переглянути портфоліо із вже виконаних робіт для наших клієнтів з вищеперелічених категорій; та переконатись у сумлінності, якості та надійності виробника.

Виготовлення меблів – це кропітка та тонка робота, результат якої перевіряється замовником роками, що виражається у її надійності, стійкості та довготривалості. «ТЕРМЕС» вміло втілює в життя історію, яка буде існувати та передаватись від родини до родинни. Все це можливо тільки тоді, коли є порозуміння з клієнтом, яке ми встановлюмо при першій зустрічі. Саме тому, до команди «ТЕРМЕС» долучаються тільки високопрофесійні знавці та фанати своєї справи. Адже проектування, дизайн та виготовлення меблів – це втілення в життя ідей клієнтів. І з цим завданням ми впоруємося вже 19 років поспіль!

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 30.10.2018 | Переглядів: 1609 | мебель, квартира, шкаф

Читайте також на цю тему: