Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Труба водостічна як незамінна складова системи водовідведення

Автор: Мария Никулина, 23.02.2019, 13:00:11 Труба водостічна як незамінна складова системи водовідведення

Однією з найважливіших елементів практично будь-якого котеджу, дачі, таунхауса, житлового будинку і навіть деяких промислових споруд є водостічна система. А невід’ємним елементом будь-якої системи водовідведення є труба водостічна. Виконуючи функцію водовідведення, вона дозволяє захистити фундамент і основу будівлі від зайвої вологи.

Перш ніж купувати і монтувати труби необхідно зробити точний розрахунок пропускної спроможності системи водостоків, щоб вона могла ефективно відводити опади з усією площі покрівлі навіть під час сильних злив. При розрахунку враховується площа і форма покрівлі, кліматичні особливості місцевості, характер конкретного ландшафту.

Компанія «Оазис Дах» (https://oazis-dah.com.ua) пропонує купити водостічні системи для покрівлі промислових будівель і для дахів приватних будинків за однією з найбільш вигідних цін в Україні. При цьому доставка матеріалів здійснюється не лише в Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу, а й в найбільш віддалені куточки нашої країни. В асортименті представлена труба водостічна кращих світових виробників (Lindab, Rheinzink, Zambelli). Детально з каталогом продукції можна ознайомитись на офіційному сайті компанії oazis-dah.com.ua.
 

труба водостічна

Види і основні характеристики водостічних систем

Конструкції відрізняються:

  • за матеріалом, з якого виготовлені, - вони можуть бути пластиковими або металевими;
  • за формою - прямокутні або круглі;
  • за типом перетину - кругла або прямокутна.


Крім основного призначення труба водостічна також прекрасно виконує декоративну функцію, поєднуючись з фасадом будівлі. Досягнути гармонійності багато в чому можна завдяки різноманітності колірних і конструктивних рішень від виробників. Детально вивчивши пропозиції, Ви легко зможете замовити потрібний варіант труб, який ідеально доповнить фасад будинку.
 

Що пропонує компанія «Оазис Дах»?

По-перше, Ви можете замовити водостік, ідеально підібраний за вартістю, конструкцією і якістю. При виникненні будь-яких додаткових запитань завжди звертайтесь до консультантів компанії. Вони дадуть кваліфіковану консультацію та допоможуть з підбором матеріалів.

По-друге, на сайті представлена не лише труба водостічна в асортименті, а цілі системи, які дозволяють відводити воду організовано: вона стікає з покрівлі по жолобах і надходить у водостічні труби, що виводять її назовні.

По-третє, в продажу є широкий асортимент труб, які відмінно підходять для різних муніципальних споруд та приватних будинків.

По-четверте, представлені в каталозі водостічні системи реалізуються повністю укомплектованими всіма потрібними елементами.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.02.2019 | Переглядів: 1467 | дача, дом, крыша, Водосточные системы, оборудование

Читайте також на цю тему: