Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Полет на воздушном шаре возле Львова

Автор: Олег Ковальский, 25.08.2020, 17:40:19 Полет на воздушном шаре возле Львова
Політ на повітряній кулі є дуже незвичайною і цікавою розвагою. На висоті пташиного польоту відкриваються чарівні види. Така подорож наповнена нових почуттів і яскравих емоцій.

Сьогодні втілити мрію про польоти на повітряній кулі дуже легко, на сайті повітряна куля можливо обрати доступну пропозицію на будь-який смак. Досить звернутися в компанію Kava. Співробітники цієї компанії самостійно все організують. За кілька днів до вильоту необхідно домовитися про локації та часу вильоту кулі. Людина зі сертифікатом на політ зустрічається зі своїм близьким людиною і досвідченим пілотом в день вильоту в зазначеному місці. Для початку вся команда знайомиться перед вирушенням. Далі проводитися коротке навчання - інструктаж з техніки безпеки. Щонайвищою точкою польоту є висота в 1000 м. Красиві пейзажі відкриваються вже після подолання 150 м. В загальному, політ триває приблизно годину. Компанія Kava після прольоту пропонує провести древній ритуал посвяти в повітроплавці.

У Львівській області є досить велика кількість красивих місць, які можуть послужити локацією для польоту. Найпопулярнішими варіантами є околиці Олеського замку, Свіржа, Східниця та Трускавець.

Перевагою подорожі на кулі є те, що здійснювати його можна в будь-який час року. Головною умовою є лише відповідна погода. Швидкість вітру повинна складати не більше 5 м / с. Не можна здійснювати політ на кулі й під час опадів. У літню пору літати потрібно вранці (2-3 години після сходу сонця). Є можливість політати та ввечері (за 2-3 години до заходу). У зимовий же час годинних обмежень немає. Для польоту варто вибрати зручний одяг, яка відповідає погоді та умовам польоту.

Не варто відмовляти собі в польоті на кулі через відсутність компанії. Kava допоможе знайти компаньйонів для польоту на кулі. При такому запиті вартість польоту становить 3000 гривень. Варто відзначити, що в ціну входить трансфер до місця призначення і поїздка назад. Також, в список послуг входить урочиста церемонія і шампанське.

Організація Kavа зробить все для того, щоб подорож на повітряній кулі було незабутнім, позитивним і безпечним. Для наближення до своєї мрії ще на крок досить відвідати офіційний сайт представника і залишити заявку. Представлено кілька варіантів для зв'язку з менеджером, який володіє всією необхідною інформацією і допоможе зорієнтуватися клієнту.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info


Україна | 25.08.2020 | Переглядів: 775 | полеты на воздушном шаре

Читайте також на цю тему: