Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Переваги кредитів без відмови

Автор: Олег Ковальский, 18.11.2020, 19:16:18 Переваги кредитів без відмови

Трапляються ситуації, коли гроші потрібні тут і зараз. Ось з'явилася термінова потреба в позикових коштах, а часу на подачу і розгляд заявок з боку банків немає. Як тоді діяти? Обдзвонювати друзів, знайомих і колег по роботі заради позики не охота, але щось же робити треба. В цьому випадку допоможе кредит без відмови від Є-грошей.

Мікрофінансових організація готова видати новим користувачам до 7000 грн прямо на карту. За отриманням грошових коштів навіть не доведеться кудись їхати. Ви можете сидіти у себе вдома, в офісі або в найближчому кафе, чекаючи поки позикові кошти надійдуть вам на банківський рахунок. Це зручно, швидко і просто.

Як оформити мікрокредит без відмови

Для оформлення заявки на позику вам потрібно перейти на сайт компанії Є - гроші. Це українська мікрофінансових організаціях, яка займається мікрокредитуванням фізичних осіб. Прямо на головній сторінці ви побачите спеціальний калькулятор для розрахунку умов кредитування.

Перейшовши на сайт МФО Є - гроші, виконайте 8 простих кроків:

  • Виставте повзунки у пунктів «Сума» і «Термін» в потрібне вам положення, що буде прирівнюватися розміром кредиту і часу, протягом якого ви зобов'язується його повернути.
  • Натисніть на кнопку «Отримати кредит».
  • Пройдіть реєстрацію, вказавши контактні дані.
  • Введіть код підтвердження.
  • Додайте реквізити банківської картки, на яку збираєтеся отримати гроші, і документів.
  • Уточніть умови кредитного договору в своєму особистому онлайн-кабінеті і вкажіть відсутні дані.
  • Дочекайтеся рішення компанії - прийде майже моментально.
  • Перевірте зарахування коштів на карту.


Весь процес подачі заявки у впевнених користувачів ПК займає не більше 10 хвилин.

Переваги кредитування в МФО

Головний плюс мікрокредитів від Е-копійки порівняно з банками - відсоток схвалення заявок. Шанс, що ваше звернення завершиться позитивним відповіддю від МФО набагато вище, ніж при співробітництві з іншими фінансовими організаціями.

Крім можливості отримати безвідмовний кредит є й інші переваги звернення за мікропозик в МФО:

  • заявку можна подати онлайн з будь-якої точки України;
  • гроші зараховуються на банківську картку майже миттєво;
  • широкі вікові межі - від 18 до 60 років;
  • поліпшення умов кредитування для постійних клієнтів;
  • при першому зверненні за користування позикою не потрібно платити ніякі відсотки;
  • зручний особистий онлайн-кабінет, де в будь-який момент можна подивитися умови кредитного договору або оформити новий мікропозик.


Кредит в МФО - це можливість отримати мікрокредит через інтернет всього за 10 хвилин. Про такій швидкості і простоті оформлення позики можна навіть і не мріяти при зверненні в державні органи: ПриватБанк, Ощадбанк та ін.

Умови мікрокредитування

Відмінна риса звернення до мікрофінансістам - мінімальний список вимог для подачі заявки. Жорсткі стандарти практично відсутні, тому МФО підтверджують свій статус найбільш відкритих і доступних джерел позикових коштів для користувачів з будь-якою формою зайнятості та соціальним статусом.

Щоб отримати позику, необхідні:

  • Мінімальний пакет документів: ІПН, паспорт (можна вказати реквізити онлайн).
  • Відповідність віковим цензора (в Є-гроші позичити гроші можуть позичальники віком від 18 до 60 років).
  • Наявність активної банківської картки та мобільного телефону.


Щоб оформити кредит онлайн без відмови, вам необхідний лише гаджет з доступом до інтернету. Заявку можна подати з ПК, ноутбука або навіть смартфона.

Офіційно підтверджувати свій соціальний статус, дохід і факт працевлаштування не потрібно. Розраховувати на солідний мікропозик можуть навіть позичальники з далеко на найкращою кредитною історією. Мікрофінансові організації відкривають ворота нових можливостей тим, кому в інших місцях все двері вже закриті.

Промокод на мікрокредит

Звертаючись в МФО вперше, будь-які знижки вам не знадобляться. Компанія і без них запропонує вам безвідсоткове кредитування, давши можливість безкоштовно скористатися позиковими засобами.

Проте ми ж розуміємо, що ви розглядаєте фінансового партнера, з ким було б цікаво співпрацювати на довгостроковій основі. Тому надаємо промокод на 30% -ву знижку, яка діє при повторних зверненнях до компанії Є - гроші. Для активації нових умов при оформленні заявки на мікрокредит введіть у відповідне поле «newchat30».

Якщо зазначений вище промокод втратить актуальність, скористайтеся Лайфхак: зверніться в техпідтримку за якимось загальним або технічним питанням, отримаєте відповідь, висловіть вдячність і завершити діалог. Робити це потрібно через онлайн-чат на сайті. В кінці діалогу вам прийде актуальний промокод в якості подяки за звернення в технічну підтримку.

Також рекомендуємо заглянути в розділ «Акції» на сайті Є - гроші.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 18.11.2020 | Переглядів: 1039 | займ, кредит, микрофинансы

Читайте також на цю тему: