Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Октябрь » 13
antikorZt Hаша служба и опасна, и трудна...

antikorZt


Оценка: 3.9/5 Голосов: 11

Hаша служба и опасна, и трудна...

13.10.2016, 09:48:42 2127 3.9 7

 

Hаша служба
И опасна, и трудна,
И на первый взгляд
Как будто не видна.

Не так давно наша громадська організація писала про зарплати чиновників – заступників мера, секретаря та радників. Ще тоді у громади представлені цифри викликали хвилю обурення та неабиякий резонанс. Воно і не дивно, бо особливого результату кропіткої роботи влади житомиряни, на жаль, не побачили.

Заробітна плата пересічного працівника міської ради не відрізняється від зарплати працівника будь-якої бюджетної сфери. Зрозуміло, що прожити на 2-3 тисячі гривень в наш складно, до того ж в усіх є родини, тому до зарплат додаються надбавки за вислугу років та 50% за інтенсивність праці. Але.

Начальникам управлінь, до всієї суми зазвичай ще додають премії від 100 до 200%. Опираючись на досвід депутата, я знаю, що насправді найбільше в мерії працює канцелярія, помічниці заступників чи самого міського голови, та звичайні спеціалісти. Та їм, чомусь великих премій не дають. І особисто мене це обурює.
За що, вибачте, у вересні працівникам управління культури дали 200% преміальних? За те, що це управління постійно фігурує в корупційних скандалах? Чи вони щось дійсно зробили для міста? Тоді що саме?!

Така ж ситуація і з департаментом економічного розвитку. Більше року в ньому працює близько 20 людей. Але мені здається, і не одному мені, що якби цей департамент ліквідували, то в місті ніяких би змін не відбулося. Тобто коефіцієнт корисної дії цього департаменту дорівнює 0. Та незважаючи на це, начальнику дають 200% преміальних. Теж саме і з департаментом праці та соціального захисту населення.

Я особисто не маю нічого проти цих людей, але якщо такий підхід, то заохочення у вигляді премій мають отримувати ті, чия робота помітна. І, наголошую, помітна з позитивної сторони.
На цьому фоні варто було б згадати про зарплати вчителів та лікарів. Вони премії отримують лише на професійні свята. Але зазвичай, ці суми просто смішні.

Також хотілось би звернути увагу міського голови Сергія Сухомлина, що не потрібно нервувати і сприймати всіх, хто помічає помилки міської влади, за ворогів. Не забувайте, що ви розпорядник не власних, а бюджетних коштів. Тому громада має право вносити корективи та зауваження.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Hаша служба и опасна, и трудна...
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 7
antikorZt
1 Антикорупційний рух Житомирщини (antikorZt)   • 10:34:39, 13.10.2016 [Материал]

Шановні коментатори, у наших статтях ми порушуємо важливі теми для громади міста. Тому свої особисті відносини з'ясовуйте в інших місцях. Та коментуйте по темі.
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 10:42:11, 13.10.2016 [Материал]

Гірук, то я й порушив важливе питання - чому ти мовчав в тряпочку при Дебоєві про премії? І де тут корупція?
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 10:36:37, 13.10.2016 [Материал]

Аплодисменты.Вот это другое дело.
Статист
4 Андрей Макаров (Статист)   • 10:46:52, 13.10.2016 [Материал]

Вот блин. А разве то, что это убожество и холуй Градовский психически больной человек, то, что он опасен для общества и именно поэтому его НАХ погнали с польских плантаций, не важно знать житомирянам?
manitu
5 Keeper (manitu)   • 11:21:55, 13.10.2016 [Материал]

Гуд !
Юрко
6 Градовський (Юрко)   • 23:18:11, 13.10.2016 [Материал]

Гірук, можеш назватися вже АнтиукрЖт - знову методички московські в коментуванні
manitu
7 Keeper (manitu)   • 08:34:55, 14.10.2016 [Материал]

"Гірук, можеш назватися вже АнтиукрЖт - знову методички московські в коментуванні"
Адепт майдана Юрко Градовский — призывает не бороться с коррупцией .
Я говорю . Спасибо : антикор , Вик , Муха . Вы не молчите а пишите о коррупции у нас . Вас слышат !
И после этого я ватник и колорад а Юрко патриот . Прости Админ и люди с нежной психикой – это пизд@ц !!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо