Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Март » 22
antikorZt Євгенія Черкасова судиться з міськвиконкомом

antikorZt


Оценка: 3.5/5 Голосов: 8

Євгенія Черкасова судиться з міськвиконкомом

22.03.2017, 11:09:18 1902 3.5 1

Нещодавно Євгенія Черкасова - колишній головний архітектор міста, яка зараз працює у департаменті містобудування та земельних відносин, подала до суду на Виконавчий комітет Житомирської міської ради. 9 березня за її позовом було відкрите провадження у цивільній справі.

Одразу скажемо, що позов пані Черкасова подала не як чиновник, а як мешканка Житомира, права якої були порушені рішенням виконкому Житомирської міської ради. Сталось це порушення ще у 2011 році, коли виконком видав дозвіл Лілії Малиновській на оформлення право власності по об’єкту на майдані Перемоги, 13А («Смачна зупинка»).

У досить об’ємному позові, підкріпленому копіями документів, громадянка Черкасова просить визнати рішення виконкому недійним та скасувати свідоцтво на право власності.

Не будемо заглиблюватись в історію цього об’єкта, нагадаємо лише, що Євгенія Черкасова у складі міської влади виступала проти нинішнього будівництва та нагадаємо, що суд нещодавно дозволив будувати по Перемоги 13А одноповерхову будівлю. І тут раптом такий поворот.

У зв’язку із позовом виникає декілька питань. Перше, чому саме громадянка Черкасова подала до суду? Адже якщо це політика міської влади, то можна було «призначити» на роль позивача когось іншого, не на стільки включеного в історію цього будівництва. Друге – чому пані Черкасова саме зараз помітила порушення своїх прав? І третє, хто і яку гру грає в цій історії?

Поки що питання залишаються відкритими. А завтра 23 березня о 14:30 сторони по справі викликають у Богунський суд.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Євгенія Черкасова судиться з міськвиконкомом
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 15:13:43, 22.03.2017 [Материал]

А приватний пивний ганделик на місці зупинки ГРОМАДСЬКОГО транспорту - це дотримання чиїх прав?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо